Najave 22. ožujka 2019.

Družite se s nama i naučite male kulinarske trikove na novom blogerskom meetup-u

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovog ćemo se petka u Enzitinoj kuhinji ponovno družiti s našim vrijednim blogerima, a tema koju smo vam pripremili mogla bi vas natjerati da nam se pridružite...

Naši su blogeri vrijedno spremali neobične recepte, pa će tako novi Gastro meetup biti posve drugačiji, s temom koja bi vas mogla oduševiti.

 

Možda vas zanima... Treći gastro blog meetup u znaku tijesta, kave, dobrih mirisa i okusa Špajza

 

Darko Kontin, Kasandra s bloga Forking Croatia, Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju, Andrea s bloga Cukar te Matija i Željka s bloga Sweety&Spicy ovog će nam petka pripremati - palačinke na sto i jedan način.

Slane ili slatke, pripremljene s različitim brašnima, nadjevima i slatkim dodacima, palačinke su uvijek dobrodošao zalogaj kada su u pitanju druženja, pa nas posebno veseli isprobati što su za ovaj meetup pripremili naši omiljeni foodieji. 

 

 

Kratku, ali slatku radionicu pripreme palačinki i male slastičarske trikove otkrit će nam Ivana Čuljak Chulo, a za osvježenje se pobrinula ekipa iz The Garden Breweryja u čijem ćemo Sour pivu uživati uz slane i slatke zalogaje.

Pratite nas putem naših društvenih mreža, Facebook stranice i Instagram profila, gdje ćemo se javljati prijenosima uživo te s vama podijeliti male kulinarske tajne velikih domaćih blogera.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.