Najave 01. ožujka 2023.

Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve!

Ed Sheeran
Glazbenik Ed Sheeran izmislio je ljute umake koji će se prodavati pod brendom Tingly Ted Hot Sauce foto: Kraft Heinz
gastro postao gastro.24sata.hr
Slavni glazbenik Ed Sheeran veliki je ljubitelj kečapa, posebno ljutih, pa je osmislio dvije verzije - ljutu i još ljuću, u suradnji s poznatim brendom

Slavni glazbenik Ed Sheeran udružio se s proizvođačem kečapa i drugih umaka Kraft Heinz kako bi kreirao vlastite ljute umake koji bi išli uz gotovo sva jela – od nuggetsa i falafela do pržene piletine i svega drugoga što ti pada na pamet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran HQ (@edhq)

Suradnja 32-godišnjeg kantautora s poznatim brendom traje već tri godine – 2019. na tržište su zajedno plasirali Edchup, posebno izdanje svog kečapa, kojim su obilježili 150 godina brenda. No sada je raspjevani Britanac izmislio nešto posve novo – ljuti umak Tingly Ted Hot Sauce u dvije varijante – 'Tingly' i 'Xtra Tingly', a u fokusu su arome dimljene jalapeno papričice, čilija te raznih začina. Ime je umak dobio prema Edovu nadimku iz djetinjstva, koji on spominje i u nekim svojim hitovima.

 

Možda vas zanima... Ed Sheeran srušio svoj vlastiti gastro rekord Špajza

 

"Ovi ljuti umaci osmišljeni su kao neke varijante ljutog kečapa koji odlično ide uz brojna jela. Prije nego što sam osmislio ovaj umak, koristio sam različiti umak za svako jelo jer nije postojao ljuti umak koji bi dobro išao uz sva jela. Tako je nastao Tingly Ted. Okuse oba umaka usavršavao sam s timom u Heinzu, a nedavno sam ih ponio na turneju i iskušao ih sa svime što mi je došlo pod ruku. Jako sam uzbuđen zbog ove suradnje i nadam se da će se i drugima umaci svidjeti jednako kao i meni", objašnjava Ed Sheeran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tingly Ted's (@tinglyteds)

Umaci još uvijek nisu u prodaji, no mogu se prednaručiti po cijeni od 6,80 eura za pakiranje od dva umaka. U prodaju stižu kasnije tijekom ove godine. A imamo odličnu vijest i za sve koji jedu isključivo namirnice biljnog podrijetla – Edovi umaci su veganski!

 | Author: Kraft Heinz Sheeran je prije tri godine bio zaštitno lice kečapa nazvanog - Edchup foto: Kraft Heinz

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 11:13 02. Ožujak 2023.

    Kecap je njam