Najave 10. siječnja 2023.

Lošinjski Alfred Keller najbolji je hotelski fine dining restoran u Europi

Restoran Alfred Keller
Lošinjski restoran Alfred Keller proglašen je najboljim fine dinning hotelskim restoranom u Europi foto: missGASTRO
gastro postao gastro.24sata.hr
Restoran Alfred Keller nalazi se u sklopu Boutique Hotela Alhambra, ima jednu Michelinovu zvjezdicu, a kuhinju vodi sjajan mladi chef Michael Gollenz

Dva nagrađivana lošinjska restorana – Alfred Keller i Matsunoki nastavljaju se probijati na svjetski gastronomski vrh, što su potvrdili i novim globalno prepoznatim priznanjima World Culinary Awards.

Restoran Alfred Keller, smješten u jednom od 10 najboljih europskih hotela – Boutique Hotelu Alhambra, dobitnik je prestižne nagrade Best in Europe, a važnim priznanjem nagrađen je i japanski restoran Matsunoki, smješten u hotelu Bellevue, kojem je dodijeljena nagrada Best in Croatia za najbolji hotelski restoran u Hrvatskoj.

 

Ana Grgić Tomić Možda vas zanima... Chef godine prema izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia je... Najave

 

Restoran Alfred Keller može se pohvaliti i prestižnom Michelinovom zvjezdicom, a sve zahvaljujući talentiranom mladom chefu Michaelu Gollenzu, kojeg je i renomirani vodič Gault & Millau Croatia nagradio titulom Velikog chefa sutrašnjice.

Nagradu Best in Europe restoran Alfred Keller osvojio je ispred globalno priznatog restorana Four Seasons Paris' Le Cinq koji ima  tri Michelinove zvjezdice.

 | Author: missGASTRO Restoran Matsunoki, poznat po fuziji japanske i mediteranske kuhinje, proglašen je najboljim u Hrvatskoj foto: missGASTRO

Nagrade Best in Europe i Best in Croatia dodjeljuju se u sklopu World Culinary Awards, i to na na temelju glasova kulinarskih profesionalaca, predstavnika medija i potrošača diljem svijeta.

 

Možda vas zanima... Večere chefova s Michelinovim zvjezdicama možeš kušati na festivalu Taste the Mediterranean Recepti Možda vas zanima... Vodič kroz najbolje restorane u Zagrebu i okolici: stiglo je prvo izdanje svjetskog vodiča Gault&Millau! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.