Najave 28. rujna 2022.

U restoranu St. Pietro na samom jugu moraš se opustiti

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako su oni kojima je Dalmacija samo ljetna destinacija već zaboravili na more, to ne znači da se u južnim krajevima ništa ne događa. Restoran i lounge bar St. Pietro je hit destinacija

Na krajnjem jugu tako je ovoga ljeta otvorena nova hit destinacija za nautičare, ali i sve posjetitelje koji traže mjesto za opuštanje i predah. To je mjesto restoran i lounge bar St. Pietro na otočiću Supetru, između Dubrovnika i Cavtata.

Ovaj rajski otok i dalje privlači jedriličare i jahtaše, obitelji i grupe prijatelja. Osim toga, St. Pietro je i divno mjesto za jednodnevne evente kao i bajkovita vjenčanja. Blaga južna klima i povoljne vremenske prilike još uvijek omogućavaju opuštene dane na otočiću, ležerna druženja uz ručak, koktele i uživanje u toplom suncu juga, pa će St. Pietro ostati otvoren do kraja listopada.

Skriveni dragulj

 | Author: Promo foto: Promo

St. Pietro je omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje, upijanje sunca ili ugodu dubokog hlada, uživanje u jako dobroj hrani, osvježavajućoj limunadi i signature koktelima božanstvenih okusa. Idealno je to mjesto na kojem možete provesti cijeli dan, uz potpuni reset uma i tijela.

Otočić Supetar je netaknuta oaza mediteranske flore čiji će mirisi poslužiti kao prirodna aromaterapija, a opuštajućoj atmosferi doprinosi i predivna terasa puna biljaka i cvijeća. Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera, što gostima osigurava brz i siguran transfer te još bezbrižniji i opušteniji boravak u ovoj oazi odmora.

Od polja i mora do stola

 | Author: Promo foto: Promo

Sva jela spravljena su od lokalnih svježih namirnica visoke kvalitete pa tako i od prvoklasne ribe, friškog ulova lokalnih ribara. Spoj jednostavnosti tradicionalne kuhinje, svježine i kvalitete lokalnih namirnica i modernih tehnika pripreme hrane, donose okus Mediterana u svakom zalogaju.

Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentirane na svjetskoj razini, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom glazbom i nevjerojatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

Atmosfera najboljih svjetskih ljetnih destinacija

 | Author: Promo foto: Promo

Lounge bar ne bi bio toliko opuštajuće mjesto bez sjajnog DJ-a, a na ovom će vas božanstvenom otoku glazba koja priča jezikom emocija dotaknuti na načine koji zaobilaze racio. Ako joj se prepustite, glazba će vas relaksirati, energizirati i ponovo povezati s vama samima.

St. Pietro zatvara svoja vrata krajem listopada, a ponovo otvorenje očekuje se u svibnju iduće godine. Za sljedeće ljeto St. Pietro ima velike planove među kojima je i dovođenja celebrity izvođača pa već sada počni planirati posjet. A onda kada stigneš na otočić, izgubi se u užitku i ponovno pronađi sebe.

Možda vas zanima... Novo hit mjesto zove se OMNI - ovaj experience bar pobudit će sva tvoja osjetila Najave Možda vas zanima... Zagrebački Balkan Express ne vozi te nikamo, ali će te dobro nahraniti! Špajza Možda vas zanima... Imamo recept za najbolju gregadu po receptu kultnog dubrovačkog restorana Recepti
Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 12:02 29. Rujan 2022.

    Raj na zemlji