Najave 25. travnja 2024.

U restoranu u Veroni dijele boce vina ako večeraš bez mobitela

vno, večera, boca vina
Besplatno vino ako ne koristiš mobitel... čini nam se kao super ideja!
foto: Maria Das Dores/Pexels
U Veroni je nedavno otvoren restoral Al Condominio koji je poseban po tome što dijele besplatne boce vina gostima koji pristanu tijekom obroka ne koristiti mobitel

Nedavno je u Veroni, u Italiji, otvoren novi restoran. I to i nije neka novost, ali restoran Al Condominio po nečemu je uistinu poseban. Naime, svojim gostima kao početak dobrog obroka preporučuju ne pozdrav iz kuhinje ili neko specijalno predjelo, već – digitalni detoks.

pas, hrana Možda vas zanima... Restoran u kojem psi uživaju, a vlasnici su samo pratnja Najave

Boca vina za večeru bez mobitela

Naime, na ulazu u restoran postavili su posebne sandučiće s ključevima u koje gosti, prije nego što sjednu za stol, mogu ostaviti svoj mobitel kako bi se tijekom večere bolje opustili i potpuno posvetili hrani, vinu i društvu.

Al Condominio | Author: Al Condominio Sandučić za odlaganje mobitela u restoranu Al Condominio u Veroni foto: Al Condominio

Za one koji pristanu odložiti mobitel, imaju posebnu ponudu… Naime, svaki par ili svaka četvrtak osoba u velikom društvu, zauzvrat dobiva besplatnu bocu vina Maia Wine Pinot Noir. Ova ideja brzo je postala viralna, a Angelo Lella, vlasnik restorana Al Condominio, kaže da je došao na tu ideju kako bi se pokušao boriti protiv opsesije tehnologijom svojih gostiju.

The Kaiten Lab Wonderland Možda vas zanima... Restoran kao iz bajke, gdje nije samo hrana čarobna Špajza

Pa kako fotkaju hranu?!

Kako bi dobili svoju besplatnu bocu vina, gosti moraju izdržati cijelu večeru bez mobitela, koji je cijelo vrijeme na sigurnom, dobro zaključan te se predaje na ulazu u restoran. Konobaru samo treba pokazati ključić od sandučića i – besplatno vino stiže za stol!

Kako ti se čini ova ideja? Nama se sviđa, ali kako ćemo onda fotografirati hranu… 😉

Al Condominio | Author: Al Condominio Odlična ponuda u restoranu Al Condominio foto: Al Condominio Tesla Diner and Drive-In Supercharger Možda vas zanima... Elon Musk gradi restoran u kojem će se u isto vrijeme jesti i puniti automobil! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.