Najave 27. srpnja 2020.

U Zagrebu možeš pojesti Domino's pizzu!

foto: Screenshot: Domino's Pizza/Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Domino’s je najveća multinacionalna tvrtka specijalizirana za pripremanje pizze, a sad ju možeš probati i u ulici Kneza Mislava 1, preko puta zagrebačkog Sheratona.

Domino’s Pizza, koja slovi kao najveća svjetska pizza kompanija,otvorila je svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj. Za dolazak lidera u dostavi pizza s više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja zaslužna je tvrtka All about pizza, tj. Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornall.

Kao posebnost koju ističu svakako jesti i činjenica da će se pizze pripremati na licu mjesta, ispred kupaca će se mijesiti tijesto i slagati sastojci. Nadalje, osim kupovine uživo, svoju pizzu možeš naručiti i putem telefona ili online, a radno vrijeme u koje to možeš napraviti jest od 11 do 23 sata, osim petka i subote kad rade do ponoći.

U njihovoj ponudi nalazi se čak 18 pizza - Pepperoni Passion, Margherita, Caprese, Fungi, Vesuvio, grana Padano, Chicken Fest, Piccante, Hawaii, Veggie Deluxe, Capricciosa, Four Cheese, Slavonska, Cheeseburger, BBQ Meatlovers, Extravaganzza, Memphis BBY Chicken, a veoma je zanimljivo da možeš napraviti i sama svoju pizzu po želji te da možeš naručiti i pizzu po pola te tako u jednom pakiranju dobiti dvije verzije.

Od ostaloga, u ponudi imaju i priloge - piletinu (Chicken Kickers, Chicken Wings Chicken Strippers) te Bread Bites, Cheesy Bites i Garlic bread. A svoje mjesto pronašli su i deserti - Chocolate Chip Cookies, CinnamonStix, Choco Pie te Brownie Bites.

Cijene pizza kreću se od 35 do 75 kuna, ovisno o veličini (classic, large, grande), a u ponudi pića može se pronaći i craft pivo The Garden Breweryja.

Ovakvu ponudu teško je odbiti, stoga ćemo mi naše kušanje obaviti već sutra, a predlažemo da i ti učiniš isto!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Domino's Pizza Hrvatska (@dominospizza_hrvatska)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.