03. ožujka 2015.

Osvojite mjesto na uskrsnoj radionici PINCAonica

Pinca
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Za Uskrs vam poklanjamo radionicu na kojoj ćete usavršiti pripremu omiljene uskrsne poslastice - pince.

Pet naših čitatelja s pratnjama družit će se s nama na uskrsnoj radionici kuhanja PINCAonica. Kako samo ime govori, naši blogeri i chef Saša Polojac pripremat će najfinije uskrsne pogače. Nakon brojnih uspješno odrađenih radionica, ovog puta se okrećemo tradiciji jer želimo konačno otkriti tajnu dizanog tijesta najdraže nam pince. Radionica će se održati 17. ožujka u 18h u Miele Centru u Zagrebu, a mi smo osigurali mjesto za pet naših čitatelja i njihove pratnje. 

Digo knjiga | Author: Promo foto: Promo

 

Sve što trebate je u komentaru odgovoriti na nagradno pitanje: Zašto volim pincu? Prijave traju do 15. ožujka, a dobitnike ćemo objaviti 16. ožujka ujutro. Osim što ćete saznati sve trikove pripreme pince, očekuje vas i di-go poklon paket bez čijeg kvasca priča ne bi bila ista. Paket se sastoji od di-go vrećice za shopping, di-go kuharice (50 recepata za slana i slatka tijesta), kemijske olovke i 3 vrećice di-go slatkog kvasca za kolače.  

Digo kvasac | Author: Promo foto: Promo

 Za dobru pincu najvažniji je dobar kvasac, a di-go kvasac za kolače savršen je izbor. Posebnost novog di-go kvasca za kolače osmotolerantan je soj kvasca posebno namijenjen izradi slatkih tijesta jer se bolje snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji. Možete ga pronaći u svježem obliku (40 g) ili instant suhom (vrećica 8 g). Novi di-go kvasac za kolače garancija je rahlog i ukusnog kolača, toćno onakvog kakvog se sjećate iz djetinjstva. Bolje se snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji, što garantira uspjeh našoj uskrsnoj PINCAonici

U srcu Miele Center smještena je aktivna kuhinja sa potpuno funkcionalnim Miele uređajima. Vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele naučiti pripremati i stvarati rapsodiju okusa i mirisa. Jedinstvena prilika da krenete od početka ili da usavršite svoje kulinarsko umijeće te zadivite ukućane, prijatelje i goste pripremom savršenog obroka. U Miele školi kuhanja možete odabrati savršeni spoj radionica koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama. Počevši od samih osnova tehnike i obrade namirnica ili raznih tematskih cjelina, izaberite svjetsku kuhinju koju ste oduvijek željeli posjetiti.

Obećajemo vam ugodan prostor, dobro društvo i najfinije pince za degustiranje! 

 

S nama će na radionici pince pripremati i kušati:

NEVENICA, moona1, REA98, satarash i natalija3

Miele Centar | Author: Promo foto: Promo
Komentari 28
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • natalija3 19:33 15. Ožujak 2015.

    ...obožavam pincu jer je posebna, sinonim Uskrsa... ali još uvijek nisam zadovoljna kako mi ispadne, tako da bih voljela naučiti tajne pravljenja pince... kako bih uz sve ostale delicije pripremala i nju svojim dječacima ;)

  • mirban 13:42 15. Ožujak 2015.

    Biti u kući gdje se priprema pinca, prava je privilegija. Bomba za sva osjetila, odmah probudi sjećanje na djetinstvo i pince iz mamine i bakine radinosti. Danas to bogatsvo mirisa i okusa, budi u meni istu onu euforiju, dok za ... prikaži još! za svoju djecu spravljam taj prekrasni zlatni kolač.

  • marijana5 12:00 14. Ožujak 2015.

    I prije samog Uskrsa kod nas zaluta kupovna pinca. Moj suprug je obožava i sam pogled na nju izaziva osmijeh kod njega. Zadovoljstvo mi je da ponekad i sama napravim kad vidim da tako nešto malo , slatko i mirisno ... prikaži još! može nekoga obradovati.