Recepti 03. listopada 2014.

Gulaš s tjesteninom

gastro postao gastro.24sata.hr
Gulaš je jelo koje u svakoj kombinaciji oduševljava svojom jednostavnošću i izvanrednim okusom.

Vrijeme pripreme: do 120 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 419

Potrebno vam je

  • 1000 g junetina 
  • 1 žlica senf
  • 1 žlica soja umak
  • pasirana rajčica (passata)
  • 1 mala žlica češnjak u prahu
  • 1 mala žlica sol
  • 0.50 mala žlica papar
  • 1 šalica mrkva, crvena
  • čili papričica
  • voda

Priprema

  1. Narežite junetinu na kockice pa je marinirajte u senfu, mineralnoj i sojinu umaku. U velikoj tavi pirjajte sitno narezan luk pa dodajte naribanu mrkvu, papričice i meso.
  2. Propirjajte, ulijte vode i kuhajte oko 30 minuta. Dodajte umak od rajčice, češnjak u prahu, sol i papar, sve dobro promiješajte pa kuhajte sat vremena.

Gulaš je jelo koje u svakoj kombinaciji oduševljava svojom jednostavnošću i izvanrednim okusom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.