Recepti 02. lipnja 2018.

Ovo su najfinije slastice koje ste isprobali u svibnju

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Okupili smo za vas najbolje slastice o kojima smo pisali u proteklih mjesec dana pa svakako provjerite jeste li nešto propustili.

Čini nam se kako proljeće pobuđuje želju za desertima, a mi smo tu da vas inspiriramo i pripomognemo u pripremi. U ovom ćemo vas članku podsjetiti na recepte na koje ste najviše klikali tijekom svibnja, a možda baš neki odlučite i isprobati ovog vikenda.

Primijetili smo da zaista želite iskoristiti sezonu jagoda, zbog čega smo vas i zatrpali odličnim receptima i idejama. Predvodnik je kolač uspješnog blogera Darka Kontina od samo četiri sastojka. Jednako ćete brzo pripremiti i desert s jogurtom koji se lako može kombinirati s tučenim vrhnjem, sirupom od agruma ili pak klasičnom čokoladnom glazurom. 

 

Možda vas zanima... Isprobali smo Darkov kolač s jagodama od samo 4 sastojaka Recepti Možda vas zanima... Omiljena slastica: Najjednostavniji kolač od jogurta Recepti

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

U slučaju da ste se zaželjeli bogatih kremastih slastica, svakako bacite oko na recept naše drage Nevene Josipović za tortu od jagoda. Osmislila je i nešto drukčiju verziju sa sirom i pekmezom, koja izgleda divno na fotografijama, a opravdava i visoka očekivanja.

 

Možda vas zanima... Provjereno savršena torta od jagoda - evo i zašto! Kolumne Možda vas zanima... Jednostavna torta sa svježim sirom i pekmezom od jagoda Kolumne

 

 | Author: Nevena Josipović foto: Nevena Josipović

 

 

Ako pak trebate pauzu od jagoda, iako sumnjamo u to, isprobajte divne Jaffa cupcakese blogerice Ane Zelić. Nakon njih se više nikad nećete zadovoljiti kupovnim Jaffa keksima! 

 

Možda vas zanima... Jaffa cupcakes - omiljeni keksi postali su slasni kolačići Kolumne

 

 | Author: Ana Zelić foto: Ana Zelić

 

Čekamo fotografije vaših proljetnih eksperimenata!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.