08. srpnja 2016.

Slatka sreća: Pačalinka ugledala svjetlo dana u Rijeci!

Pačalinka
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Otvorenje ugostiteljskog objekta Pačalinka u centru grada sretna je vijest za sve Riječane koji prema palačinkama gaje toliku ljubav da su dosad bili spremni za njih putovati do Zagreba.

Novi prostor na adresi Erazma Barčića 1b prepoznatljiv je, osim po opojnim mirisima kreativno osmišljenih palačinki, i po inovativnom dizajnu prostora za koji je zaslužna mlada umjetnica Larisa Dragelj.

Šarenilo i toplina interijera stvaraju kućnu atmosferu, savršenu za uživanje u obroku u svako doba dana. Prazna palačinka po pristupačnoj cijeni od 10 kuna može se, ovisno o ukusu, puniti brojnim slanim i slatkim dodacima kao što su Nutella, Lino Lada, marmelada, razni preljevi, sladoled, šlag, orašasti plodovi, sezonsko voće, svježe povrće, sir, pršut, kulen, vrhnje...

Pačalinka | Author: Promo foto: Promo

Dizajn palačinki u skladu je s uređenjem prostora – detalji su važni i nema mjesta nemaru, što za rezultat ima uživanje u obroku čak i prije kušanja, „na prvi pogled“. Neuobičajeno velike palačinke, koje su se dosad mogle naći samo u ponudi zagrebačkih palačinkarnica kao što su Milky Whey i Činkica, sada su tako dostupne i na području Kvarnera.

Pačalinka | Author: Promo foto: Promo

Rijeka će, kao grad već poznat po kreativnosti i originalnosti, postati bogatija za još jedan prostor u kojemu inspiracija nikada ne prestaje. Uz malo kreativnosti moguće je osmisliti svoju idealnu palačinku koju će se pamtiti... Do sljedećeg posjeta Pačalinki. Jedan pogled je dovoljan da Vam „pocure sline“. O novostima u ponudi redovito će se izvještavati putem društvenih mreža (Facebook: Pačalinka/ Instagram: @pacalinka).

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.