Špajza 05. srpnja 2023.

Ako Wolverine uživa u cheat mealu, možeš i ti!

Banoffee vafli - omiljena slastica slavnog Hugha Jackmana
Banoffee vafli - omiljena slastica slavnog Hugha Jackmana foto: Instagram @thehughjackman; Ashwin Vaswani/Unsplash
gastro postao gastro.24sata.hr
Hugh Jackman živi je dokaz što možemo postići vježbom i zdravom prehranom. Ali čak i on ponekad zabrazdi i priušti si cheat meal. I to bez grižnje savjesti.

Uravnotežena prehrana ključna je za održavanje dobre forme. Pridodamo li joj i svakodnevnu tjelesnu aktivnost, dobit ćemo učinkovit recept za dug i zdrav život. Hugh Jackman, australski glumački superstar, dokaz je učinkovitosti tog recepta. Iako je već debelo zakoračio u šesto desetljeće života, legendarni Wolverine ne pokazuje znakove posustajanja. Njegovo je tijelo i dalje isklesano i spremno za kadrove bez majice u svjetskim akcijskim blockbusterima. 

 

Mate Janković Možda vas zanima... Chef Mate Janković zna gdje se jedu najbolje krafne Špajza

 

Zaljubljenici u fitness (s pravom) tvrde da trbušnjaci nastaju u kuhinji, a ne u teretani – do trbušnjaka poput Jackmanovih moguće je doći samo uz specifičan način prehrane. Ali Jackman uvijek ponavlja da prehrana mora biti uravnotežena te da si ponekad moramo priuštiti i ponešto što volimo jesti, a nije baš najzdravije

 | Author:

Jedan od svojih 'cheat mealova' Jackman je nedavno ponosno podijelio na svojim društvenim mrežama. Uz poruku "Sretan mi cheat meal!", Australac je na društvenim mrežama pokazao svoj nedjeljni jelovnik, na kojem možemo vidjeti vafl s gljivama i sirom, bogatom preliven bolonjez umakom. Svoj cheat meal Jackman je "podebljao" slatkim Banoffee vaflima

 | Author:

"Sve je ovo samo za mene, sam sam to pojeo", pohvalio se u komentaru Jackman, dodajući da ne osjeća grižnju savjest zbog toga. Naravno, ni osoblje Waffle Housea u Norwichu nije propustilo priliku za fotografiju s poznatim glumcem, uz napomenu da im je u kuhinji Wolverine svojim kandžama pomogao sjeckati sastojke za obrok. 

 

Dwayne Johnson Možda vas zanima... Dwayne Johnson otkrio svoj slatki grijeh Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.