Špajza 21. lipnja 2017.

Baywatch zvijezda otvara restoran u Francuskoj

foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Pamela Anderson nastavlja niz poznatih osoba koje su krenule u gastro vode.

Glumica i nekadašnja Playboyeva zečica u Francuskoj otvara glamurozni veganski restoran „Le table du Marche by Pamela“.
S radom započinje 4. srpnja i bit će otvoren samo 50 dana. Osim bogatog menija vrijednog sto dolara, posjetitelji će moći uživati i u specijalnom baru sa šampanjcima.  

 

Možda vas zanima... Kulinarske tajne poznate glumice Špajza


Za sve delicije zaslužan je Pamelin suradnik Christophe Leroy, koji joj je ustupio prostor u svom hotelu kako bi joj ostvario san. U ponudi će biti i rižoto od šparoga, tartar od rajčica i Goji bobica, ali i nezaobilazni veganski burger.

 

Možda vas zanima... O, Bože... Ne želite kuhati kao ove poznate dame Špajza


No čini se kako Anderson ima još jedan veliki razlog za ovaj gastro pothvat, izuzev ljubavi prema veganskoj hrani. Želi da njen restoran posjeti novi francuski predsjednik Emmanuel Macron sa suprugom Brigitte kako bi mogli uz hranu i vino raspraviti o odobravanju azila osnivaču WikiLeaksa Julianu Assangeu od strane Francuske.  Assange i Anderson navodno su u vezi, a ona mu često odnosi vegansku hranu u ekvadorsku ambasadu u Londonu, gdje se skriva od kaznenog progona. 

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati koja glumica otvara restoran! Špajza


Čini se kako se glumica zaista drži izreke da „ljubav ide kroz želudac“. Preostaje vidjeti hoće li se njena gastro ideja svidjeti predsjedniku, ali i mnogim drugima koji znatiželjno pokušavaju rezervirati stol za jedan od tih 50 dana. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.