Špajza 15. studenoga 2021.

Blog "Janjolinka" moraju zapratiti svi koji vole tartove i krafne

Janja Benić, autorica bloga Janjolinka foto: Privatni album

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Janja Benić, autorica bloga Janjolinka, finalistica je Gastro zvijezde u kategoriji posvećenoj slasticama

Svi koji prate virtualnu gastro scenu zasigurno su naletjeli na fotografije zamamnih tartova i galetta, bogato punjenih štrukli i sourdough kruha s potpisom Janje Benić. Njene su krafne također veliki hit na društvenim mrežama pa nije iznenađenje što je finalistica petog izdanja natječaja Gastro zvijezda

 | Author: Blog Janjolinka

"Priča s pisanjem bloga je počela od obožavatelja moje kuhinje, budući da često volimo ugostiti prijatelje. Puno pohvala mi je dalo samopouzdanja da i s drugima podijelim neke svoje recepte. Uz samo malo više znanja i truda oko kuhanja, svatko može značajno unaprijediti svoje vještine, a tako i kvalitetu prehrane i sreću ljudi koji to imaju priliku konzumirati", rekla nam je Janja. Svoju je blogersku karijeru započela receptom za salatu od batata i kvinoje, ali danas je foodieji prate i prepoznaju zbog slastica. "U izradu slastica sam se zaljubila jer me to opušta, ali vjerojatno i zato što sam ih uz mamu učila raditi od malena pa mi to dolazi vrlo prirodno", dodala je. 

Blog Janjolinka otvorio joj je mnoga vrata, pa je tako u životopis upisala stiliziranje hrane za tv reklame te sourdough radionice koje redovito održava. Također, organizirala je i humanitarnu izložbu food fotografija na kojoj su sudjelovali mnogi domaći gastro blogeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janja Benic (@janjolinka)

Ako si probala ili čula priče o Janjinim famoznim krafnama i sezonskim tartovima, nagradi je za trud i rad svojim glasom. Požuri na web stranicu Gastro zvijezde i omogući joj ulazak u superfinale!  

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.