Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2019.

Danas ćemo proglasiti ovogodišnju Gastro zvijezdu!

foto: Goran Stanzl/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon nekoliko tjedana glasanja i kulinarskog dvoboja, napokon je došlo vrijeme da proglasimo ovogodišnju Gastro zvijezdu. Večerašnju atmosferu iz Smaragdne dvorane hotela Esplanade možeš pratiti na našim društvenim mrežama

Ove godine birali smo Gastro zvijezdu u tri kategorije - Tradicionalna hrana, Zdrava i vegetarijanska kuhinja te Slastice. Također, ove godine smo imali i jednu novu rubriku u kojoj smo birali 'Top foodie'. U toj su se kategoriji mogli prijaviti svi oni koji nemaju blog, no svoje umijeće pokazuju na Instagramu, Facebooku i YouTubeu.

 

Možda vas zanima... U ekspres loncu s Nasjom i Darkom Špajza

 

Nakon što su čitatelji dali svoje glasove, odluku je morao donijeti i naš tročlani žiri koji ove godine čine prošlogodišnja pobjednica Gastro zvijezde Nasja Duplančić, food bloger Darko Kontin te poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish. U samoj im se završnici pridružila i chefica Esplanade, Ana Grgić.

 | Author: Emica Elvedji/PIXSELL foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Podsjetit ćemo te i na superfinaliste u sve četiri kategorije. U kategoriji Tradicionalna kuhinja najviše glasova su osvojili Vedran Bošković s bloga Začinjeno s ljubavlju te Ena Kokanović, autorica bloga Foodgasm by Ena. Svoje mjesto u superfinalu osigurale su i Gracia Petek s bloga Kiwi go crazy i Nataša Rajčević s bloga Burbon i borovnice i to u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana.

 

Možda vas zanima... Ovo su superfinalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde... Špajza

 

U kategoriji Slastice, ove godine su superfinalistice Anita Kozina koja stoji iz bloga Veseli trbuh te Nina Mrvica s bloga Bake me by Nina. U novoj kategoriji 'Top foodie' izdvojila su se dva Instagram profila - Marko Josipović i Pinkfoodie iz kojeg stoji Marie Wasler.

Nakon što su svi dali svoje glasove, vrijeme je i za svečanu dodjelu nagrada koja će se održati večeras u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Na našim društvenim mrežama možeš pratiti sve što se događa na svečanoj dodjeli, nadamo se da ćeš uživati kao i mi.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.