Špajza 17. listopada 2018.

Davor Gobac: Prvi gost Ekspres lonca s Ribafishom!

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Gastro.hr ponosno predstavlja svoj novi serijal „Ekspres lonac s Ribafishom“ u čijoj premijernoj epizodi gostuje jedinstveni frontmen Psihomodo Popa – Davor Gobac!

Osim što je pedantan u kuhinji i ima začine poslagane po abecedi, glavni urednik portala Gastro.hr, Domagoj Jakopović Ribafish, u budućnosti će biti i domaćin velikanima hrvatske gastronomske i općenito scene.

Novi projekt Gastro.hr-a zove se „Ekspres lonac s Ribafishom“, a u njemu će voditelj kuhati i propitkivati gosta, a gost kuhati i odgovarati voditelju. Ne nužno tim redom.
 


Smisao je da nam se gost otvori i ispriča neke pikanterije iz svog (kulinarskog) života i podijeli s nama novosti iz svega što mu pada na pamet. A nekada ćemo i probati to što skuhamo.

Posebno veselje u emisiji predstavlja rubrika u kojoj gost okreće palačinke – što više puta u 30 sekundi. Svaki ćemo put napraviti novu palačinku, ne brinite...

No, dosta o najavama, zahvaljujemo Gorenju na sjajnim malim kućanskim aparatima i domaćinima iz Enzite što su istrpjeli ovaj dosta živahan dvojac u svojoj kuhinji, odvojite par minuta i uživajte u kuhinjskim čarolijama velikog Davora Gopca!

(Niti jedan komad kuhinjskog pribora nije nastradao tijekom snimanja...)

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.