Špajza 31. listopada 2018.

Halloween - jezivo slasna Noć vještica uz genijalne recepte

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Meni za najstrašniju noć u godini spreman je, a na vama je samo da odaberete svoje favorite pa se bacite na pripremu ovih osebujnih kreacija.

Slatke i slane zalogaje pretvorite u strašne kreacije i oduševite baš sve na Halloween tulumu. Zaigrajte se, upotrijebite maštu, a pripazite i da su zalogaji u potpunosti jestivi.

U nastavku vam donosimo pet genijalnih ideja za jela inspirirana Noći vještica. Pronađite ono koje baš vama najbolje odgovara i bacite se na pripremu.

 

Možda vas zanima... Strašno dobar meni za najstrašniju noć u godini Kolumne

 

Za početak večeri birajte jednostavne, ali efektne zalogaje poput hrenovka u lisnatom tijestu. Koristite li kupovno lisnato tijesto, priprema će vam oduzeti manje od desetak minuta.

 

noć vještica hrenovke Možda vas zanima... Najfinija Noć vještica: Strašne hrenovke u tijestu None

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Uz hrenovke u tijestu, sjajno će se složiti i domaći narančasti humus blogerice Geekete koji zbog boje idealno pristaje atmosferi Noći vještica.

 

Možda vas zanima... Noć vještica uz hummus namaz od bundeve Kolumne

 

Kada su u pitanju slatkiši, svoje najmlađe možete razveseliti slatkim i brzim duhovima, muffinima u obliku grobova ili genijalnom tortom Ane s bloga Ana's Baking Chronicles. Ako pak ste baš poput nas i ne možete se odlučiti koja vam se kreacija sviđa više, pripremite ih sve odjednom. Klince u sebi i oko sebe zasigurno ćete razveseliti.

 

Možda vas zanima... Najslađi duhovi za najstrašniju noć u godini Recepti Čoko muffini za Noć vještica Možda vas zanima... Jezivo slatko: Čoko muffini za Noć vještica Recepti Možda vas zanima... Halloween Oreo torta - strašno dobra čokoladna slastica Kolumne

 

Dobar tek!
 

 | Author: Ana Zelić foto: Ana Zelić

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.