Špajza 08. svibnja 2024.

Ryan Gosling ima najbolji savjet za savršeni humus

ryan gosling, humus
Ryan Gosling zna kako napraviti savršeni humus
foto: Nicholas Barbaros/Unsplash; JLPPA /Bestimage/PIXSELL
Glumac Ryan Gosling suvlasnik je marokanskog restorana na Beverly Hillsu, pa ne čudi što zna pripremiti savršeni humus. A kako otkriva njegova kolegica Emily Blunt, Gosling peče i savršene cupcakes

Slavni holivudski glumac Ryan Gosling, osim glumačkog, krije još brojne talente. Jedan od njih otkrila je u intervjuu njegova kolegica iz novog filma "Kaskader" Emily Blunt. Otkrila je, naime, da Gosling peče odlične kolače.

kaskader | Author: Universal Pictures Ryan Gosling i Emily Blunt u filmu "Kaskader" foto: Universal Pictures cikla Možda vas zanima... Cijeli Hollywood poludio je za ovim namazom od cikle Recepti

Majstor za cupcakes

"Gosling peče genijalne cupcakes, bolje od ikoga!“, tvrdi glumica, dok Gosling skromno dodaje da među svoje vještine ubraja i prhko tijesto za pitu.

Inače, slavni glumac nije samo odličan kuhar i pekar već i suvlasnik marokanskog restorana Tagine na Beverly Hillsu, gdje je ovaj obožavani Ken vjerojatno i naučio sljedeći trik za pripremu savršeno kremastog humusa.

humus | Author: Adam Bartoszewicz/Unsplash Humus foto: Adam Bartoszewicz/Unsplash Humus Možda vas zanima... Napravi humus, savršeno kremast namaz od slanutka Recepti

Koja je tajna savršenog humusa?

"Naučio sam da, ako sa sastojcima za humus u blender ubaciš i par kocki leda umjesto vode, humus će biti puno kremastiji. Ovo je baš fora i zabavan savjet, obavezno ga isprobajte!", poručuje slavni glumac.

A evo i stručnog objašnjenja – dodavanjem leda u humus smjesa će biti prozračnija, te kremastije i glatkije teksture, a opet dovoljno gusta. Ma zna Gosling svoj posao!

Možda vas zanima... Drugačiji namazi za još bolje sendviče - imamo 3 sjajne ideje! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.