Špajza 13. veljače 2018.

Ljubav ide kroz želudac: Na Dudijev kraljevski lungić padaju baš sve cure!

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
U novom nastavku reality serijala Ljubav ide kroz želudac predstavljamo Dudija, šarmantnog i spretnog novinara, ljubitelja slatkih djevojaka, kladionice i - svinjetine.

U drugoj epizodi novog reality serijala predstavio nam se Dubravko Miličić Dudi. Dudijev zadatak bio je slasnom hranom osvojiti srce, kako ju je sam prozvao, slatke Katarine Brozinčević. Kako bi to napravio na najslasniji način, odlučio joj je pripremiti lungić s pire krumpirom. 

 

Možda vas zanima... Novi gastro show: Osvojite spoj svojim kulinarskim umijećem Najave

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

Iako se odmah na početku našalio kako bi za tako slatku djevojku pripremio carpaccio od devine grbe s pjenicom od velebitske degenije i umakom od avokada, Dudi se na kraju ipak odlučio za nešto jednostavniji recept. 

Lungić je najprije dobro posolio i zapekao na tavi, na malo maslinovog ulja. Krumpir je skuhao u slanoj vodi, a zatim ga pretvorio u pire. Začinio ga je tajnim sirnim sastojkom, a zatim sve prebacio u vatrostalnu posudu.

"Ništa na svijetu nije stalno osim vatrostalne", šalio se Dudi kroz čitav proces pripreme jela za našu kandidatkinju Katarinu. Pire krumpir i lungić je ubacio u pećnicu, lagano zapekao, a zatim na tanke ploške narezao meso i servirao na tanjur.

Hoće li Dudi uspjeti osvojiti lijepu Katarinu svojim mesnim tanjurom ili će mu pobjedu preuzeti preostala dva kandidata, Hrvoje Livaja svojim ribljim menijem i Marko Raić s neodoljivim brzim cheesecakeom, saznajte u novim epizodama emisije Ljubav ide kroz želudac.

 

Pratite nove epizode svaki dan u 20.15 sati, a ako želite sudjelovati, prijavite se na: ljubav@24sata.hr. Možete se prijaviti i SMS-om, a detalje pogledajte na 24sata.hr. Ako neku epizodu propustite, sve je na našim društvenim mrežama i YouTubeu te ih možete gledati kad vama odgovara.

Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju. 

Možete se prijaviti i SMS-om. Pošaljite SMS s ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS

Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do
17 sati. Organizator usluge: 24sata d.o.o. za nakladničku djelatnost, Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, OIB: 78093047651

Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10
000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.