Špajza 06. listopada 2018.

Otvorena sezona gin degustacija u centru metropole

foto: Time
gastro postao gastro.24sata.hr
Time restoran i bar je otvorio sezonu gin degustacija koje će se odvijati četvrtkom navečer. Prva degustacijska večer bila je u znaku Copperhead gina, posjetitelji su uživali u poznatim ginovima i kombinacijama s tonicima po posebnim cijenama te zabavili uz odličnu glazbu DJ Juna.

Copperhead je vrhunski londonski suhi gin (London dry gin) koji ponovno u fokus stavlja alkemičarsku stranu gina. Njegova premium kvaliteta je prezentirana kroz tri edicije - Mr. Copperhead, Black Batch i The Gibson Edition. Sljubljeni u kombinaciji s poznatim londonskim tonicima Franklin & Sons, Copperhead ginovi polako (p)ostaju prvi izbor mnogih poznavatelja i ljubitelja gina i tonika.

 | Author: Time foto: Time

U Time restoranu i baru, okupljalištu poznatih i veselih ljubitelja dobre glazbe i vrhunskih pića u strogom centru Zagreba, našla su tako se brojna poznata lica koja možete pogledati u galeriji, a i sami se uvjeriti u kvalitetu noćnog života i izvrsnih pića već narednog četvrtka.

 | Author: Time foto: Time

TONICI S RUČNO BIRANIM SASTOJCIMA
Više od 130 godina Franklin & Sons miješaju najfinije ručno birane sastojke kako bi stvorili premium bezalkoholna pića dizajnirana za najistančanija nepca. Današnji raspon proizvoda kombinira unikatne sastojke za dobivanje izvrsnog okusa. Odlično osvježenje pružit će vam blagi Natural Indian Tonic Water ili gorkasti Sicilian lemon Tonic. Premium tonici, nositelji nagrada za najbolji okus, također su savršena pratnja za najcjenjenije napravljena žestoka alkoholna pića. Stoga izaberite jedan od ginova koji će im dati posebnu notu.

 | Author: Time foto: Time  | Author: Time foto: Time

ALKEMIČAREV GIN
Inspiriran poviješću mistične alkemije i željom da se od najkvalitetnijih organskih biljaka stvori najbolji London Dry Gin, strastveni farmaceut kreirao je Copperhead Gin. Savršen balans borovice, kardamoma, anđelike, sjemenki korijandera i korica naranče sljubili su se u osebujan i prepoznatljiv okus ovom mekanom i suptilnom, zlatno nagrađivanom, ginu. Posebnost i alkemičarsku priču donose tri mješavine biljnih i voćnih ekstrakata koje dolaze aromatiziraju gin tonic. Dodatkom samo 4-8 kapi jedne od mješavina dobit ćete izuzetan funkcionalni učinak: aperitiv, digestiv ili energetik. Chopperhead GIN jednostavno poziva da kreirate svoj jedinstven i savršen gin tonic te i sami postajete alkemičar!

Prepustite se ovim probranim verzijama gin & tonica, izaberite svoju jedinstvenu kombinaciju, opustite se i uživajte u trenutku!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.