Špajza Kad te život baci u vatru, zapali roštilj! 23. lipnja 2021.

Pozivamo te na Chill&Grill festival gdje te od 24. lipnja čeka odlična klopa i glazba uživo. Vidimo se na Jarunu!

foto: Shutterstock

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Za dobru zabavu i ukusnu klopu uvijek smo raspoloženi! Pozovi ekipu i posjeti nas na Jarunu gdje se ove godine održava dugoočekivani Chill&Grill festival. Nakon duge pauze bez izlazaka i druženja vrijeme je za veliki party na otvorenom gdje za sve gastroljupce željne dobrog provoda i, naravno - ukusne hrane, spremamo brojne specijalitete s roštilja uz live svirku!

Gdje i kad?

Početak Chill&Grill groznice je 24. lipnja, a trajat će sve do 4. srpnja. Očekuje te 10 dana uživanja u grill specijalitetima, a gdje je dobra hrana, tu je i vesela glazba uživo kako bi atmosfera bila na zavidnom nivou. Pridržavajući se epidemioloških uputa Stožera za lokaciju smo odabrali prostranu livadu između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje te svakog dana očekuju štandovi poznatih restorana i live svirka. Od ponedjeljka do četvrtka svi štandovi bit će otvoreni od 16 do 23 sata, petkom od 16 do 00, subotom od 12 do 00, a nedjeljom od 12 do 23 sata.

 | Author: Promo foto: Promo

Što pojesti, čega se najesti?

Iako smo ti upravo otkrili mjesto događanja, sigurni smo da će te već sam miris slasne hrane privući na pravu lokaciju. Zaljubljenici u roštilj moći se isprobati delicije iskusnih grill majstora, među kojima su Kitchen & Grill PLAC, Maredo, KSS burgers, BBQ Hot Yard, Wok by Matija i Jack n Bowl. 

Osigurali smo i chef zonu gdje te očekuju vrhunski meniji poznatih restorana Pani, El Toro Restaurant & Bary i Byblos. Nakon što se dobro najedeš, malo odmori i prošetaj, no nemoj daleko otići, jer nakon slanog, valja se i zasladiti. Za ljubitelje deserata ekipa iz Palačinke.hr će u slatkoj zoni pripremati svoje dobro poznate palačinke, dok ćeš u vino/meza zoni moći isprobati vrhunske talijanske delicije La Riseria.

 | Author: Shutterstock foto: Shutterstock

Ali to nije sve...

Ako još uvijek dvojiš isplati li se posjetiti Chill&Grill, sigurni smo kako će te sljedeća informacija potaknuti da nakon posla pohrliš direktno na Jarun. Super je vijest da smo za sve posjetitelje pripremili odlične pogodnosti, a jedna od njih su niže cijene uz plaćanje Visa karticom u after work terminu. Svaki radni dan od 16-18h trajat će VISA HAPPY HOUR pa ćeš u tom terminu kompletnu ponudu pića i hrane moći isprobati po 10% nižoj cijeni, dok za određena pića vrijediti akcija 'Plati 1, dobiješ 2'!

Nauči više o lokalnim specijalitetima

Na dan početka festivala, u subotu, 24. lipnja, posjetitelji će imati priliku naučiti ponešto i o lokalnim hrvatskim specijalitetima. Hrvatska obrtnička komora organizirat će prezentaciju ugostiteljske ponude s proizvodima karakterističnim za pojedinu regiju Lijepe naše pri čemu je jedan od ciljeva i istaknuti kvalitetu domaće namirnice. Posjetitelji će tako imati priliku pogledati cooking showove i isprobati grill specijalitete iz sjeverne i središnje Hrvatske te Istre i Kvarnera, Dalmacije i Slavonije. Uz podršku Ceha ugostitelja Hrvatske obrtničke komore predstavit će se tradicionalni načini pripremanja hrane, ali i prezentirati novi i suvremeni. Ugostitelji će predstaviti struku i pokazati umijeće, a posjetitelji Chill&Grilla uživati u maštovitosti i inovativnosti pripreme naših ugostitelja.

Detaljne informacije o programu i događanjima u okviru festivala možeš pronaći i na službenoj Facebook stranici Chill&Grilla, a dok čekaš početak festivala, inspiraciju, recepte i nagradne natječaje potraži na chillgrill.hr. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.