Špajza 13. svibnja 2019.

Sjajni novi okusi i avanture kriju se iza naziva "Sladokusac"!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Imate Mastercard? Prepustite se i uživajte u zbilja sjajnim gastro pogodnostima.

U suradnji s najpoznatijim zagrebačkim restoranima, Mastercard je i ove godine krenuo u realizaciju još jednog posebno slasnog projekta. 

Sladokusac je naziv wine & dine projekta kroz koji možete uživati u brojnim gastronomskim pogodnostima. Sve što trebate su Mastercard® ili Maestro® kartica i velik apetit, a zatim se prepustiti vještim i kreativnim rukama domaćih restoratera i chefova pa uživati u nezapamćenim gastronomskim doživljajima.

 | Author: Promo foto: Promo

Kao iznimno kvalitetan, Mastercardov projekt prepoznali su brojni domaći restorani te se i sami uključili u inicijativu. Tako u poznatom zagrebačkom fine dine restoranu Bistro Apetit by Marin Rendić te zagrebačkom Johannu Francku uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticama dobivate besplatan desert, dok vam RougeMarin restoran, Bagel & Lobster bar te Rougemarin City nude 10% popusta na cjelokupan iznos računa svakog četvrtka.

Elegantni i raskošni tanjuri u zelenoj zagrebačkoj oazi, ručak uz pogled na glavni zagrebački trg ili neki od omiljenih specijaliteta chefa Marina Medaka i RougeMarin obitelji, odabir je samo vaš.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Promo foto: Promo

Mastercard i Maestro dodatne pogodnosti donose i u Savica Eatery gdje će vam osigurati popust od 5% te pjenušac dobrodošlice, a u Le Mika francuskom bistrou u centru Zagreba 10% popusta na sve deserte. Reći ćemo vam samo kako palačinke nikad nisu bile slađe!

 

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Promo foto: Promo

Osim zagrebačkih, u slasnim gastro pogodnostima možete uživati i uz šum valova, pa ćete tako uz plaćanje Mastercard i Maestro karticama u skradinskom restoranu Cantinetta, zadarskoj Foši, splitskom restoranu Zora Bila te Didovoj kući u mjestu Šimuni na otoku Pagu uživati u besplatnom piću dobrodošlice.

Svježa riba, povrće iz vlastitog vrta i pogled na najdraže boje plave s terase neke od ovih morskih gastronomskih oaza itekako su dobar razlog da iskoristite priliku i slasnim užicima nazdravite još jednom.

U slast!

 | Author: Promo foto: Promo  | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.