Špajza 20. rujna 2023.

Slavna kuharica ima najbolji trik za otvaranje staklenke

Kako otvoriti staklenku
Kako otvoriti tvrdoglavu staklenku - zna slavna Martha Stewart foto: Ella Olsson/Pexels
gastro postao gastro.24sata.hr
Slavna američka kuharica Martha Stewart na svom TikToku nesebično dijeli odlične recepte i savjete. Pronašli smo jedan koji će svima koristiti

Nešto ti u kuhinji ne ide od ruke i ne znaš kako to promijeniti? Odgovor, odnosno rješenje najvjerojatnije ćeš potražiti na web stranici ili pak TikTok računu slavne američke kuharice, 82-godišnje Marthe Stewart.

Od savjeta kako ispeći savršenu prhku pitu do ideja za nezaboravnu večeru s prijateljima, Martha zna sve i za sve ima neki dobar savjet. Svoje znanje rado dijeli u svojim kulinarskim emisijama, u svom magazinu, na web stranici, a sada i na društvenim mrežama.

 

Možda vas zanima... Otkrij kako Martha Stewart čisti svoj hladnjak Najave

 

Njezin TikTok profil ima 1,7 milijuna pratitelja, a ukupno je skupila 10,5 milijuna lajkova. Marthini video savjeti na toj društvenoj mreži bilježe milijunske preglede, a na ovoj 'društvenoj mreži za mlade' veteranka Martha dijeli i svoje dosta starije videe, ako je u njima sadržan neki koristan savjet.

U jednoj od svojih najnovijih objava Martha je tako objavila uistinu korisnu stvar, u videu koji je izvukla iz svog kultnog serijala 'The Martha Stewart Show'. Naime, slavna kuharica otkrila je odličan savjet kako otvoriti staklenku, ako nam ne ide uz pomoć uobičajenih metoda.

@marthastewart Open those stubborn lids with this easy rubber band trick. #rubberband #kitchenhack #openingjar ♬ original sound - Martha Stewart

"Sigurno ste barem jednom pokušali otvoriti neku staklenku i pomislili kako ste izgubili snagu u rukama? Probali ste je otvoriti i uz pomoć kupovnog otvarača za staklenke, no ništa nije pomoglo?", pita u videu Martha Stewart.

Umjesto noža, lupanja po dnu staklenke i drugih metoda koje ne djeluju kada je staklenka prečvrsto zatvorena, Martha je na poklopac stavila 3 debele gumice za zimnicu, prihvatila poklopac rukom, zavrnula ga i – uspjela otvoriti bez muke!

"3 debele gumice, one će vam sigurno pomoći da lakše uhvatite klizavi poklopac staklenke i tako ju lakše otvorite. Obične gumice su odlična stvar!", komentirala je Martha u videu.

 | Author: Markus Spiske/Pexels Čvrsto zatvorenu staklenku najlakše je otvoriti uz pomoć gumica za zimnicu foto: Markus Spiske/Pexels

 

Čokoladni tart Možda vas zanima... Brzi tart od čokolade - recept Marthe Stewart Recepti Pečeno pile Možda vas zanima... Savršeno ispeci pile, baš poput Marthe Stewart! Špajza Možda vas zanima... Genijalni trikovi uz koje kolači uvijek uspiju! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.