Špajza 25. kolovoza 2023.

Smućkaj službeni koktel US Opena i navijaj za naše!

Koktel Honey Deuce
Koktel Honey Deuce je službeni koktel Grand Slam turnira US Open foto: Instagram @usopen
gastro postao gastro.24sata.hr
Koktel Honey Deuce od 2006. je službeni koktel Grand Slam teniskog turnira US Open. Osmislio ga je miksolog Nick Mautone, a sadrži samo 5 sastojaka - led, votku, limunadu, liker od aline i kuglice dinje

Zadnji Grand Slam teniski turnir u sezoni, US Open, traje od 22. kolovoza do 10. rujna. Čeka nas puno uzbudljivih mečeva, a nastupit će i naši najbolji tenisači. I dok pratimo njihova napeta nadmetanja, zašto ne bismo navijali uz službeni koktel US Opena.

Koktel nazvan Honey Deuce kreiran je još 2006. i postao je jako popularan u tjednima dok u Velikoj jabuci traje US Open. Ovaj zabavan, sočan i voćan koktel osmislio je miksolog Nick Mautone, Njegov zadatak bio je osmisliti osvježavajući koktel koji se jednostavno priprema i koji će se svidjeti većini posjetitelja US Opena.

 

Michelada Možda vas zanima... Napravi micheladu, meksički koktel s - pivom! Recepti

 

Nema veze što najvjerojatnije nećeš uživo pratiti mečeve na US Openu – smućkaj si ovaj fini koktel, uključi TV, navijaj za naše, uživaj u izvrsnom tenisu i – genijalnom koktelu koji možeš piti i kad prođu sva teniska uzbuđenja. U nastavku ti zato donosimo recept.

Koktel Honey Deuce

Sastojci:

  • 45 ml votke
  • 90 ml limunade
  • 15 ml likera od maline
  • 1 komad dunje medena rosa (u obliku teniske loptice)

Postupak:

  1. U čašu s puno leda dodaj votku, limunadu i liker od maline. Dobro promiješaj.
  2. Od dinje napravi kuglice, koje podsjećaju na teniske loptice. Ubaci kuglice u koktel i digni čašu u čast svom favoritu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

Isprobaj i ove osvježavajuće ljetne koktele jer vrućine ne jenjavaju...

 

Bellini Možda vas zanima... Najbolji recept za koktel Bellini – pjenušavi okus ljeta Kolumne Piña colada s lubenicom Možda vas zanima... Piña colada s lubenicom, nova verzija klasike Recepti Spritz kokteli Možda vas zanima... Ljeto može početi uz 3 nova recepta za spritz koktele Recepti Možda vas zanima... Koktel Moscow mule bit će hit tvojih ljetnih zabava! Recepti Možda vas zanima... Pjenušavi Hugo koktel: Savršen za tople dane Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.