Špajza 06. ožujka 2018.

Znate li kako se zbilja sjecka luk? Mi znamo!

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Zamolili smo devet amatera koji vole kuhanje i dobru hranu da nasjeckaju luk, a onda smo doveli profesionalnog kuhara da nam pokaže kako se to zbilja radi.

Sjeckanje luka, zasigurno već znate, svakodnevni je zadatak za sve one koji vole kuhati. Upustili smo se u malo istraživanje ne bi li otkrili kako se zbilja sjecka luk, a vama preostaje samo da pripremite dasku i nekoliko glavica luka, pa se bacite na vježbanje kako biste sjeckali kao naš profesionalni kuhar te svaku pripremu jela pretvorili u pravu igru.

Kako je izgledao naš eksperiment, pogledajte u videu u nastavku. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.