16. veljače 2015.

Zavodljivi okus Korlat Aronija likera

Zavodljivi okus Korlat Aronija likera
1/6
gastro postao gastro.24sata.hr
Badel 1862 ovim je likerom nastojao pronaći čarobnu formulu za sve ljubitelje vrhunskih likera kakva je i Korlat Aronija koja će zadovoljiti ukus i onih najzahtjevnijih.

U zagrebačkoj galeriji Velvet održala večer užitka koji ne poznaje kompromis. Novi Badelov Korlat Aronija liker nastao je na pretpostavci kako je život prekratak da bi ga ispunili prosječnim, očekivanim, "običnim" iskustvom. 

Aronija, sibirska borovnica kako ju mnogi nazivaju maleno je čudo prirode koje je bogato prirodnim aktivnim spojevima, vitaminima i mineralima. Korlat Aronija rezultat je neiscrpnog znanja, truda i umijeća Badelovih majstora destilera gdje su uspjeli istaknuti bogat, intenzivan slatko-trpki voćni voćni okus aronije gdje su svaku kap pretvorili u malenu senzaciju.

Badelovi stručnjaci preporučuju posluživanje ovog jedinstvenog likera u ohlađenim visokim čašama, idealno na 10°C čime će njegova svježina, elegancija i harmonija najbolje doći do izražaja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.