Blessfood - humanitarna večera s porukom

Promo
Blessfood – Večera s porukom i nadalje okuplja sve ljude dobre volje u svojoj humanitarnoj priči, a u novoj ulozi domaćina je Media Servis. Prikupljena sredstva donirat će se za potrebe obrazovanja štićenika Dječjeg doma Zagreb smještenih u stambenim zajednicama
Vidi originalni članak

Media Servis, novi je domaćin „Blessfood-Večere s porukom“ koja će se održati u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak, 22. rujna 2015. s početkom u 20 sati. Poznata radijska informativna agencija Media Servis donosi građanima najsvježije informacije iz politike, gospodarstva, društvenog i kulturnog života, sporta. Upravo je Media Servis prepoznao vrijednost i humanost projekta „Blessfood-Večera s porukom“ u koji se kao partner uključio od samog početka, te pratio „Blessfood“ cilju poticanja građana na druženje, uživanje u sjajnoj gastronomskoj ponudi hrvatskih restorana i humanitarno djelovanje tijekom cijele godine. Media Servis je izrazio želju skupljanja sredstava za obrazovanje mladih osoba kojima je potrebna pomoć, te su odabrali Dječji dom Zagreb u Nazorovoj kao primatelja donacije, s ciljem bolje edukacije njihovih štićenika, u starosti od 16-21 godine, koji su smješteni u stambenim zajednicama.

"U našem 12-godišnjem iskustvu u hrvatskom radijskom eteru oduvijek smo veliku pažnju posvećivali radu s mladima. Kroz prepoznato objektivno, nepristrano i neovisno novinarstvo, često upozoravamo na važnost pružanja jednakih mogućnosti djeci bez odgovarajuće roditeljske skrb i na tome ćemo uvijek ustrajati. Uključili smo se u ovu akciju kako bi im pomogli da preuzmu brigu o sebi, potaknuli ih da budu što konkurentniji na tržištu rada, te im poručili da na trnovitom putu do osamostaljenja nisu sami“, rekla je direktorica Media Servisa Silvija Londero.

Dječji dom Zagreb je zahvalan organizatorima Blessfooda i Media Servisu kao domaćinu. Sredstva su namijenjena djeci koja su pred osamostaljivanjem. Ulaganje u njihovo obrazovanje, doedukaciju i dodatne vještine je veća sigurnost za njihovo kvalitetno osamostaljivanje.“ izjavila je Jasna Čurković Kelava, ravnateljica Dječjeg doma u Nazorovoj.

Media Servis poziva građane da se pridruže Blessfood – Večeri s porukom 22. rujna  u Okrugljaku u 20 sati, te da svoje ulaznice potraže na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood - Večera s porukom.

MENU:

Hladna zakuska (domaća šunka, dalmatinski pršut, domaća salama, liptauer sir, dimljeni sir, domaći uštipak)

Teleća obrazina sa pireom i mišancijom (sporo kuhana obrazina sa umakom od crnog vina)

Savijača od šljiva, jabuka sa sladoledom od vanilije

Posjeti Gastro.hr