Comfort food Top recepti za 3 odlična topla jela koja griju i tijelo i dušu Ova će comfort food jela zasigurno postati česta na tvom tjednom jelovniku! I to s razlogom! 20' 30' 4 Recepti
Klasik za svaki dan RECEPT DANA Kremasta tjestenina s gljivama Brzo, jednostavno i ukusno - sve je to ova prefina kremasta tjestenina s gljivama! 12' 22' 4 Recepti
novo fora mjesto Otvoren je novi Dežman Bistro, nalazi se pokraj omiljenog Dežman Bara Novo poglavlje kultne zagrebačke adrese – Dežman Bistro nudi potpuno privatno gastro iskustvo u srcu grada... Najave
berba 2021. Stigla je nova Santa Elisabetta, aktualnu berbu kušala sam u Noelu uz izvrstan … Teran Santa Elisabetta vinarije Benvenuti iz berbe 2021. može se kušati u restoranima diljem Hrvatske po posebnoj cijen… Recenzije
zanimljiva večera Tajlandska jela uparili uz hrvatska vina U zagrebačkom restoranu Thai Me Up by Lira održano je 27. izdanje projekta Vino uz žlicu. Ovaj put uparivala su se hrva… Najave
Može i na bijelo Isprobaj ovu laganu i kremastu varijantu chilija Puno proteina, bez teške rajčice, s daškom pikantnosti i puno kremoznosti... Bijeli chili je pravi zimski comfort food,… 15' 35' 8 Recepti
okusi Istre Istarska mlada janjetina u glavnoj ulozi druge ekskluzivne večere u restoranu S… Održana je druga Ekskluzivna istarska večera u restoranu Sophia u ciklusu suradnje AZRRI i Arena Hospitality Group Najave
riba petkom PRŽENE TRLJE Jednostavno, sočno i jako, jako fino Najjednostavniji način pripreme ribe ponekad je i najukusniji. Pržene trlje oduševit će i one najizbirljivije, a uz nju… 15' 15' 4 Recepti
za pamćenje Spinnaker Gourmet Stage u Poreč dovodi 8 chefova iz SAD-a, Kanade, Japana i Eur… Osam svjetskih chefova dolazi u Spinnaker – u petak 24. listopada sprema se ekskluzivna večera i senzacionalan wine pai… Najave
comfort food Slasne mesne okruglice u umaku od senfa Za samo pola sata napravi mesne okruglice u kremastom umaku i prilog po želji! 15' 28' 6 Recepti
za pamćenje Posljednja večera u Bar&Ton Rougemarinu je doživljaj bez reprize U srijedu je u novozagrebačkom restoranu Rougemarin Bar&Ton održana prva Posljednja večera, a kuhao je chef Dino Galvag… Najave
jedva čekamo! Rougemarin Bar&Ton priprema prvu Posljednju večeru, a kuha Dino Galvagno Prva Posljednja večera u Rougemarin Bar&Tonu održat će se u srijedu 8. listopada, a kuha chef Dino Galvagno. Osmislio j… Najave
domaće je domaće Domaći klipići: imamo super recept za omiljeno pecivo! Domaći klipići su uvijek najbolji! A mi imamo recept koji ćeš htjeti raditi još puno, puno puta nakon što ga isprobaš... Recepti
gotovo za tren 5 top recepata za slasne i hrskave popečke! Za ručak, večeru ili međuobrok - hrskavi i hranjivi popečci uvijek su dobra ideja! 13' 8' 4 Recepti