Politika kolačića

Voditelj obrade je 24sata d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10 010 Zagreb, Hrvatska
Službenika za zaštitu podataka možete kontaktirati na gore navedenu adresu ili putem zop@24sata.hr ili zopcentral@styria.hr.

Što su kolačići?

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje vašega računala ili drugog uređaja prilikom posjeta stranici gastro.24sata.hr. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, no isti mogu prikupljati i osobne podatke kao što je IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično. Moramo samo naglasiti da određeni podaci koje mogu prikupiti kolačići pritom ne identificiraju odnosno ne mogu dovesti do identifikacije osoba odnosno vas kao našeg korisnika web portala.

Na koji se način koristimo kolačićima?

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe kao i za očekivano funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana 24sata d.o.o. se koristi kako bi prikupio podatke o posjećenosti i načinu upotrebe internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Kolačići i njihova primjena

Strogo potrebni kolačići i privremeni (session) kolačići - potrebni su za funkcioniranje portala, preferencije jezika, autentifikaciju, preferencije privatnosti i dr. što omogućuje elektroničku komunikaciju i dostupnost usluge prema korisniku.

Kolačići društvenih mreža - kolačići koje koriste društvene mreže poput Facebooka, Twittera, Instagrama, LinkedIna i dr. u svrhu oglašavanja, poboljšanja korisničkog iskustva te dijeljenja sadržaja kroz društvene mreže.

Analitički i kolačići za procjenu učinka - omogućavaju prepoznavanje i prebrojavanje korisnika i drugih podataka o tome kako se internetske stranice koriste, optimizaciju, A/B testiranje i drugo.

Marketinški kolačići - bilježe posjete internetskim stranicama u svrhu dostavljanja oglasa koji su u skladu s vašim interesima. Služe i za ograničavanje broja prikaza oglasa i mjerenja učinkovitosti oglasnih kampanja.

Druge vrste kolačića - druge vrste kolačića poput sustava za diverzifikaciju kolačića, funkcionalnosti Google mapa ili kalendara, za monitoring performansi aplikacija i dr. Kolačićima društvenih mreža u smislu ove politike smatraju se i analitički ili marketinški kolačići koji zajedno čine kolačiće treće strane.

U svrhu istraživanja posjećenosti internetskih medija Fistnet d.o.o. (DotMetrics) u suradnji s Ipsos d.o.o. prikuplja podatke o posjećenosti web stranica. Više o politikama privatnosti koje DotMetrics koristi u svom radu možete vidjeti na sljedećoj poveznici: http://script.dotmetrics.net/privacy/policy_hr.pdf.

Službeniku za zaštitu osobnih podataka DotMetricsa možete se obratiti putem e-mail adrese: dpo@dotmetrics.net.

U svrhu pružanja korisnicima mogućnosti diverzifikacije kolačića naša web lokacija koristi consent management platformu DIDOMI, izgrađenu na IAB Europe’s GDPR consent frameworku i registrirana je CMP platforma na IABu
(https://blog.didomi.io/en/didomi-supports-iab-europe-consent-framework).

Više o pravilima privatnosti društva Didomi možete pronaći na: https://privacy.didomi.io/en/userdata#collected-data.

Službenika za zaštitu podataka društva Didomi možete kontaktirati putem e-maila: dpo@didomi.io.

U slučaju korištenja ova dva ugovorna partnera dolazi do dijeljenja podataka s istima, a glede čega su sklopljeni adekvatni ugovori o obradi i dijeljenju podataka dok se sigurnosne i tehničke mjere koje jamče ugovorni partneri provjeravaju minimalno jednom godišnje.

Spomenuti sustav bilježi i dodjeljuje vam, pomoću funkcionalnih kolačića koji se učitavaju u vaš browser prilikom pristupa našim web lokacijama, anonimiziranu korisničku identifikacijsku oznaku, u sklopu koje bilježi pristanke na korištenje osobnih podataka, odnosno primitak kolačića. Navedeni sustav bilježi kolačiće i njihove postavke za koje ste dali pristanak na period od 12 mjeseci od davanja pristanka. U slučaju registriranih korisnika, kolačići se pohranjuju 7 dana s mogućnošću automatskog produljenja roka ovisno o načinu korištenja od strane registriranog korisnika, dok se osobni podaci brišu nakon brisanja registriranog profila na web portalu.

Moramo naglasiti kako vam sustav upravljanja privolama omogućava da na jednom mjestu možete dati suglasnost na korištenje kolačića za oglašavanje putem consent management platforme za sve portale kojima je nakladnik 24sata d.o.o., a to su 24sata.hr, miss7.hr, missMAMA.hr, missZDRAVA.hr, autostart.hr, joomboos.hr, express.hr, gastro.hr.

24sata d.o.o. kao voditelj obrade ne može utjecati na druge obrade osobnih podataka koju provode treće strane.

24sata d.o.o. kolačiće ne koristi za drugu svrhu osim onih opisanih u našoj Politici zaštite privatnosti te ovoj Politici.

Kolačići koji se koriste na ovoj internet stranici:

__gads marketinški .24sata.hr 390 Kolačić __gads povezan je s Googleovom uslugom DoubleClick for Publishers. Služi u svrhe poput mjerenja interakcija s oglasima na našoj domeni i sprječavanja prikazivanja istih oglasa previše puta.
__gfp_64b nužni .24sata.hr 1000 Izvještava se da je ovo kolačić za upravljanje prihvaćanjem drugih kolačića od strane posjetitelja web stranice.
_dc_gtm_UA-62155204-1 analitički .gastro.24sata.hr 1 minuta Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
_dc_gtm_UA-98786130-3 analitički .24sata.hr 1 minuta Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
_fbp marketinški .24sata.hr 90 Facebook ih koristi za isporuku niza reklamnih proizvoda poput licitiranja u stvarnom vremenu od trećih oglašivača
_ga analitički .gastro.24sata.hr 730 Google Analytics koristi ovaj kolačić za razlikovanje korisnika.
_ga analitički .24sata.hr 730 Google Analytics koristi ovaj kolačić za razlikovanje korisnika.
_gat funkcionalni .24sata.hr 1 Ovaj je naziv kolačića povezan s Google Universal Analyticsom, prema dokumentaciji koristi se za ograničavanje stope zahtjeva - ograničavajući prikupljanje podataka na web lokacijama s velikim prometom. Istječe nakon 10 minuta.
_gat_UA-98786130-3 izvedbeni .24sata.hr 1 minuta Ovo je kolačić vrste uzorka koji je postavio Google Analytics, gdje element uzorka na imenu sadrži jedinstveni identifikacijski broj računa ili web mjesta na koje se odnosi. Čini se da je to varijacija kolačića _gat koji se koristi za ograničavanje količine podataka koje Google bilježi na web mjestima s velikim prometom.
_gid analitički .gastro.24sata.hr 1 Google Analytics koristi ovaj kolačić za razlikovanje korisnika.
_gid analitički .24sata.hr 1 Google Analytics koristi ovaj kolačić za razlikovanje korisnika.
_kuid_ marketinški .krxd.net 180 Ovaj kolačić pruža informacije o tome kako krajnji korisnik koristi web stranicu i bilo kakvo oglašavanje koje je krajnji korisnik možda vidio prije posjeta spomenutom web mjestu.
_nauid izvedbeni .nrich.ai 540 Prikuplja podatke o kretanju korisnika i demografske podatke putem alata upitnika User Reports.
_rxuuid izvedbeni .targeting.unrulymedia.com 365 Ovaj je kolačić povezan s web lokacijama koje koriste Google Tag Manager za učitavanje drugih skripti i koda na stranicu. Tamo gdje se koristi, može se smatrati strogo potrebnim, jer bez njega ostale skripte možda neće ispravno funkcionirati. Kraj imena jedinstveni je broj koji je ujedno i identifikator povezanog Google Analytics računa.
_rxuuid nužni .1rx.io 365 Ovaj je kolačić povezan s web lokacijama koje koriste Google Tag Manager za učitavanje drugih skripti i koda na stranicu. Tamo gdje se koristi, može se smatrati strogo potrebnim, jer bez njega ostale skripte možda neće ispravno funkcionirati. Kraj imena jedinstveni je broj koji je ujedno i identifikator povezanog Google Analytics računa.
_STUU funkcionalni gastro.24sata.hr 365 Kolačić za personalizaciju koji Styria Data Science koristi za prikaz relevantnog sadržaja
_uid funkcionalni .fwmrm.net 365 Ovaj se kolačić koristi da bi se korisnicima omogućilo dijeljenje stranica putem web stranica trećih strana za društvene mreže.
3pi marketinški .id5-sync.com 90 Postavlja jedinstveni ID za posjetitelja
A3 marketinški .yahoo.com 4 sata Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
ab marketinški .agkn.com 365 Ovaj kolačić općenito pruža agkn.com i koristi se u reklamne svrhe.
ab-session nužni gastro.24sata.hr 30 minuta Cookie sesije
ad-id analitički .amazon-adsystem.com 252 Osigurava amazon-adsystem.com za praćenje radnji korisnika na drugim web mjestima za pružanje ciljanog sadržaja
ad-privacy marketinški .amazon-adsystem.com 1897 Osigurava amazon-adsystem.com za praćenje korisničkih radnji na drugim web mjestima radi pružanja ciljanog sadržaja korisnicima.
APID marketinški .advertising.com 366 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
APID marketinški .yahoo.com 70 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
APIDTS izvedeni .yahoo.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
audience marketinški .spotxchange.com 365 Ovaj kolačić općenito pruža spotxchange.com i koristi se u reklamne svrhe.
audit marketinški .rubiconproject.com 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
AWSALBCORS analitički script.dotmetrics.net 7 Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
AWSALBCORS analitički test-script.dotmetrics.net 7 Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
ayl_visitor marketinški .omnitagjs.com 60 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
bito marketinški .bidr.io 395 Ovaj kolačić postavlja bidr.io u svrhu oglašavanja.
bitoIsSecure marketinški .bidr.io 395 Ovaj kolačić postavlja bidr.io u svrhu oglašavanja.
bkdc marketinški .bluekai.com 180 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
bkpa marketinški .bluekai.com 180 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
bku marketinški .bluekai.com 180 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
c marketinški .bidswitch.net 365 Ovaj kolačić postavlja projekt Rubicon. Točna svrha kolačića nije poznata.
C marketinški .adform.net 31 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
callback marketinški .id5-sync.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
car marketinški .id5-sync.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
CDIUSER marketinški .deepintent.com 730 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
cf marketinški .id5-sync.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
chkChromeAb67Sec marketinški .pubmatic.com 90 Ovo je kolačić za ciljanje, koji se koristi za oglašavanje. Ovaj kolačić prikazuje relevantne oglase na temelju profila posjetitelja stvorenog kolačićem.
cip marketinški .id5-sync.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
CMID marketinški .casalemedia.com 365 Prikuplja anonimne podatke koji se odnose na korisnikove posjete web mjestu, kao što su broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na web mjestu i stranice koje su učitane, u svrhu prikazivanja ciljanih oglasa.
CMPRO marketinški .casalemedia.com 90 Prikuplja podatke o ponašanju posjetitelja s više web stranica kako bi se prikazala relevantnija reklama - To također omogućuje web lokaciji da ograniči broj prikaza posjetitelja iste reklame.
CMPS marketinški .casalemedia.com 90 Prikuplja anonimne podatke koji se odnose na korisnikove posjete web mjestu, kao što su broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na web mjestu i stranice koje su učitane, u svrhu prikazivanja ciljanih oglasa.
CMRUM3 marketinški .casalemedia.com 365 Prikuplja anonimne podatke koji se odnose na korisnikove posjete web mjestu, kao što su broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na web mjestu i stranice koje su učitane, u svrhu prikazivanja ciljanih oglasa.
CMST marketinški .casalemedia.com 1 Kolačić postavlja CasaleMedia. Kolačić se koristi za prikupljanje podataka o ponašanju upotrebe za ciljano oglašavanje.
cnac marketinški .id5-sync.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
cookie marketinški .onaudience.com 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
cs marketinški .teads.tv 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
csrftoken nužni gastro.24sata.hr 364 Ovaj je kolačić povezan s Django platformom za web razvoj za Python. Dizajniran je kako bi zaštitio web mjesto od određene vrste softverskog napada na web obrasce.
csync marketinški .smartadserver.com 396 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
didomi_token nužni .24sata.hr 365 Ovo je nužan kolačić koji koristi naš CMP (platforma upravljanja privolama).
DigiTrust.v1.identity marketinški .digitru.st 730 Ovaj kolačić općenito pruža adform.net i koristi se u reklamne svrhe.
DM_SitId93 analitički gastro.24sata.hr posjeta Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
DM_SitId93SecId1751 analitički gastro.24sata.hr posjeta Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
DM_SitId93SecIdT1751 analitički gastro.24sata.hr 30 minuta Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
DM_SitIdT93 analitički gastro.24sata.hr 30 minuta Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
done_redirects105 marketinški .onaudience.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
done_redirects147 marketinški .onaudience.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
DotMetrics.DeviceKey analitički .dotmetrics.net 365 Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
DotMetrics.UniqueUserIdentityCookie analitički .dotmetrics.net 365 Ovaj kolačić koristi se u analitičke svrhe.
DPSync3 ostalo .pubmatic.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
dsps%3Aaa4e7548-789b-4df8-a72f-d951a5b206eb%3A04bb5f91-49e2-4e00-aaed-ad56116d0ee2%5BT1R5ff2RKbbU9KJHoJWfcuRFXa12nKBqbub1ZUrjMgU%3D%5D marketinški px.powerlinks.com 5 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
dyn_u marketinški .dyntrk.com 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
euconsent-v2 nužni .24sata.hr 365 Niz suglasnosti IAB CMP okvira (TCF) v1
eud analitički .rfihub.com 390 Domena ovog kolačića u vlasništvu je tvrtke Rocketfuel. Ovaj se kolačić koristi za sinkronizaciju s partnerskim sustavima radi identifikacije korisnika. Ovaj kolačić sadrži ID-ove partnerskih korisnika i vrijeme zadnjeg uspješnog podudaranja.
everest_g_v2 marketinški .everesttech.net 365 Kolačić je postavljen pod domenom eversttech.net. Svrha kolačića je mapiranje klikova na druge događaje na klijentovoj web stranici.
fid marketinški .atemda.com 60 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
fr marketinški .facebook.com 90 The cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
GAD marketinški .hrgde.adocean.pl 1923 Predstavlja korisniku relevantan sadržaj i reklamu. Uslugu pružaju neovisna oglasna središta koja oglašivačima olakšavaju licitiranje u stvarnom vremenu
gdpr marketinški .id5-sync.com 1 sat Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
Gdyn analitički .hit.gemius.pl 1923 Kolačić štiti korisnike interneta od preplaniranih prikaza upitnika u istraživačke svrhe. Nakon odgovarajuće izmjene izraza uključenog u datoteku, koristi se za blokiranje prikaza upitnika
GED_PLAYLIST_ACTIVITY marketinški gastro.24sata.hr posjeta Ovaj kolačić postavlja Doubleclick radi poboljšanja oglašavanja na web mjestu.
i marketinški .openx.net 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
id marketinški .yieldlab.net 365 Glavna svrha ovog kolačića je ciljanje i oglašavanje. Koristi se za stvaranje profila koji zanima korisnika i prikazivanje relevantnih oglasa na njihovoj web lokaciji. Ovaj kolačić postavlja DoubleClick u vlasništvu Googlea.
id5 marketinški .id5-sync.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
IDE marketinški .doubleclick.net 390 Koristi ga Google DoubleClick i pohranjuje informacije o tome kako korisnik koristi web mjesto i bilo koji drugi oglas prije posjeta web mjestu. To se koristi za predstavljanje korisnika s oglasima koji su im relevantni u skladu s korisničkim profilom.
IDSYNC marketinški .analytics.yahoo.com 366 Ovaj se kolačić koristi u reklamne svrhe.
INGRESSCOOKIE marketinški bh.contextweb.com posjeta Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
JSESSIONID nužni .nr-data.net posjeta Kolačić sesije platforme opće namjene, koji koriste web stranice napisane u JSP-u. Obično se koristi za održavanje anonimne korisničke sesije od strane poslužitelja.
KADUSERCOOKIE marketinški .pubmatic.com 90 Kolačić postavlja pubmatic.com za identificiranje web mjesta ili uređaja posjetitelja s kojeg posjećuju web mjesto partnera PubMatic-a.
khaos marketinški .rubiconproject.com 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_1101 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_148 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_188 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_218 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_22 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_27 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_377 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_391 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_466 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_57 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_699 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KRTBCOOKIE_80 marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
KTPCACOOKIE marketinški .pubmatic.com 90 Ovaj kolačić postavlja pubmatic.com u svrhu provjere jesu li kolačići treće strane omogućeni na web mjestu korisnika.
matchid5 marketinški .w55c.net 30 Ovaj se kolačić koristi za sinkronizaciju podataka za određene oglase sa sustavima trećih strana
mc marketinški .quantserve.com 396 Ovaj je kolačić povezan s Quantserveom za anonimno praćenje interakcije korisnika s web stranicom.
NID marketinški .google.com 183 Pohranjuje postavke posjetitelja i prilagođava oglase na Googleovim web mjestima na temelju nedavnih pretraživanja i interakcija.
partners marketinški .adotmob.com 395 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
pd marketinški .openx.net 15 Ovaj kolačić općenito pruža openx.net i koristi se u reklamne svrhe.
permutive-id marketinški .24sata.hr 1095 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
permutive-session marketinški .24sata.hr 1095 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
pi marketinški .pubmatic.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
pid funkcionalni .smartadserver.com 396 Pomaže korisnicima u identificiranju korisnika i omogućuje im da koriste značajke povezane s twitterom sa web stranice koju posjećuju.
pl_user_id marketinški .powerlinks.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
PUBMDCID marketinški .pubmatic.com 90 Ovaj kolačić postavlja pubmatic.com. Kolačić pohranjuje ID koji se koristi za prikazivanje oglasa u korisničkom pregledniku.
PugT marketinški .pubmatic.com 30 Ovaj kolačić postavlja pubmatic.com. Svrha kolačića je provjeriti kada su kolačići zadnji put ažurirani u pregledniku kako bi se ograničio broj poziva prema poslužiteljskoj trgovini kolačića.
pux marketinški eus.rubiconproject.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
pxrc marketinški .rlcdn.com 60 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
pxs marketinški .turn.com 180 Kolačić sesije platforme opće namjene, koji koriste web stranice napisane u JSP-u. Obično se koristi za održavanje anonimne korisničke sesije od strane poslužitelja.
rlas3 marketinški .rlcdn.com 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
rud marketinški .rfihub.com 390 Domena ovog kolačića u vlasništvu je tvrtke Rocketfuel. Glavna svrha ovog kolačića je oglašavanje. Ovaj se kolačić koristi za identifikaciju korisnika s pomoću alfanumeričkog ID-a. Registrira korisničke podatke poput IP-a, lokacije, posjećene web stranice, klikova na oglase itd., Čime optimizira prikaz oglasa na temelju ponašanja korisnika.
ruds marketinški .rfihub.com posjeta Domena ovog kolačića u vlasništvu je tvrtke Rocketfuel. Ovaj je kolačić inačica kolačića sesije "rud". Sadrži podatke o korisničkom ID-u. Koristi se za isporuku ciljanog oglašavanja putem mreža.
s06 funkcionalni traffic.styria.hr 120 Cookie servisa za razmjenu prometa
sessionId marketinški ads.stickyadstv.com poosjeta Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
sessionid nužni gastro.24sata.hr 14 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
SEUNCY marketinški .semasio.net 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
SPugT marketinški .pubmatic.com 30 This cookie is set by pubmatic.com. The cookie is used in conjuction with the PugT cookie to track when the server-side cookie store was last updated for the browser.
suid marketinški .simpli.fi 366 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
sync marketinški .smartadserver.com 396 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
sync_601df59f-1277-41ba-926e-92b25c5e28bd marketinški px.powerlinks.com 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
SyncRTB3 marketinški .pubmatic.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
t_gid marketinški .taboola.com 365 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
TDCPM marketinški .adsrvr.org 365 Kolačić postavlja usluga CloudFlare za pohranu jedinstvenog ID-a za identifikaciju uređaja koji se vraća i koji se zatim koristi za ciljano oglašavanje.
TDID marketinški .adsrvr.org 365 Registrira jedinstveni ID koji identificira uređaj korisnika koji se vraća. ID se koristi za ciljane oglase
TestIfCookieP marketinški .smartadserver.com 396 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tluid marketinški .3lift.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_bluekai marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_dar marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_emetriq marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_exelate marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_liveramp marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_neustar marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_retargetly marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_salesforce marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_skp marketinški .teads.tv 1 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tt_viewer marketinški .teads.tv 364 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
tuuid marketinški .bidswitch.net 365 Ovaj kolačić postavlja .bidswitch.net. Kolačići pohranjuju jedinstveni ID u svrhu određivanja oglasa koje su korisnici vidjeli ako ste posjetili neko od web mjesta oglašivača. Podaci se koriste za određivanje kada i koliko često će korisnici vidjeti određeni natpis.
tuuid marketinški .360yield.com 90 Ovaj kolačić postavlja .bidswitch.net. Kolačići pohranjuju jedinstveni ID u svrhu određivanja oglasa koje su korisnici vidjeli ako ste posjetili neko od web mjesta oglašivača. Podaci se koriste za određivanje kada i koliko često će korisnici vidjeti određeni natpis.
tuuid_lu marketinški .bidswitch.net 365 Sadrži jedinstveni ID posjetitelja, koji omogućuje Bidswitch.comu da prati posjetitelja na više web lokacija. To omogućuje Bidswitchu da optimizira relevantnost oglasa i osigura da posjetitelj ne vidi iste oglase više puta.
tuuid_lu marketinški .360yield.com 90 Sadrži jedinstveni ID posjetitelja, koji omogućuje Bidswitch.comu da prati posjetitelja na više web lokacija. To omogućuje Bidswitchu da optimizira relevantnost oglasa i osigura da posjetitelj ne vidi iste oglase više puta.
UID izvedbeni .scorecardresearch.com 720 Ovaj kolačić pruža jedinstveno dodijeljeni, strojno generirani korisnički ID i prikuplja podatke o aktivnostima na web mjestu. Ovi se podaci mogu poslati trećoj strani na analizu i izvještavanje.
uid marketinški .adotmob.com 395 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
uid marketinški .adform.net 60 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
UID izvedbeni ads.stickyadstv.com 30 Ovaj kolačić pruža jedinstveno dodijeljeni, strojno generirani korisnički ID i prikuplja podatke o aktivnostima na web mjestu. Ovi se podaci mogu poslati trećoj strani na analizu i izvještavanje.
uid marketinški .turn.com 180 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
UID izvedbeni .scorecardresearch.com 720 Ovaj kolačić pruža jedinstveno dodijeljeni, strojno generirani korisnički ID i prikuplja podatke o aktivnostima na web mjestu. Ovi se podaci mogu poslati trećoj strani na analizu i izvještavanje.
uid-bp-171 marketinški ads.stickyadstv.com 30 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
UIDR marketinški .scorecardresearch.com 720 Ovaj je kolačić postavljen za mjerenje broja i ponašanja posjetitelja web stranice koji dolaze i odlaze. Internet stranici pomaže da pošalje ankete kako bi bolje razumjela korisničke preferencije.
um marketinški .360yield.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
UM1 marketinški .atemda.com 60 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
umeh marketinški .360yield.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
UserID1 analitički .adfarm1.adition.com 90 Kolačić postavlja jedinstveni anonimni ID za posjetitelja web stranice. Ovaj se ID koristi za daljnje prepoznavanje korisnika u različitim sesijama i praćenje njihovih aktivnosti na web mjestu. Prikupljeni podaci koriste se za analizu.
uuid marketinški .mathtag.com 393 Da biste optimizirali relevantnost oglasa prikupljanjem podataka o posjetiteljima s više web lokacija, poput stranica koje su učitane.
uuid marketinški .adotmob.com 395 Da biste optimizirali relevantnost oglasa prikupljanjem podataka o posjetiteljima s više web lokacija, poput stranica koje su učitane.
uuid2 marketinški .adnxs.com 90 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
vi marketinški .atemda.com 60 Ovaj kolačić koristi se u marketinške svrhe.
wfivefivec marketinški .w55c.net 396 Domena ovog kolačića u vlasništvu je tvrtke Dataxu. Glavna poslovna aktivnost ovog kolačića je ciljanje i oglašavanje. Ovaj kolačić prati izvješće o oglašavanju koje nam pomaže poboljšati marketinške aktivnosti.

Kako možete kontrolirati kolačiće?

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji.

Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića.

Ukoliko blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Kako obrisati kolačiće?

Ovisno o postavkama na vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Postavke povezane s kolačićima uobičajeno se nalaze pod izbornikom „Opcije“, „Alati“ ili „Preferencije“ u internetskom pregledniku koji koristite da biste pristupili našim internetskim stranicama. Ovisno o postojećim internetskim preglednicima, kolačići se mogu onemogućiti na različite načine.

Napominjemo kako je temeljna svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice, sukladno vašim očekivanjima. Sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.

Više se možete informirati na sljedećim web stranicama:

Uz navedeno od velike pomoći mogu vam biti i sljedeće web stranice

Kolačiće kojima upravljamo možete obrisati ili ažurirati na : https://gastro.24sata.hr/pravila-privatnosti/

Ostala pitanja

Ukoliko nas želite kontaktirati u vezi ove Politike ili načina na kojeg web stranica koristi vaše podatke, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

24sata d.o.o.
Oreškovićeva 6H/1
10 000 ZAGREB
OIB: 78093047651