Dobitnici igre 'Imate PIK na Brazil'

Jerko Leko uručio pobjednicima vaučer za putovanje u Brazil i 10.000 kuna na potrošačkoj karticiNakon završetka velike nagradne igre "Imate PIK na Brazil" u organizaciji PIK Vrbovca, koja je trajala od 15. ožujka do 15. svibnja ove godine, izvučeno je troje sretnih dobitnika glavne nagrade – putovanje za dvije osobe u Brazil i 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.
Vidi originalni članak

Svečano uručenje nagrada iz snova za svakog ljubitelja nogometa održano je jučer u Super Konzumu, a Mariji, Vinku i Borisu vaučer je uručio poznati Dinamov nogometaš Jerko Leko. Uzbuđeni dobitnici nisu mogli sakriti oduševljenje što će zahvaljujući PIK-u imati priliku u otputovati u Brazilu te upoznati čari zemlje sambe i nogometa.

Da je riječ o uistinu velikom doživljaju potvrdio je i Jerko Leko koji je istaknuo da je odlazak na Svjetsko prvenstvo san ne samo za iskonske ljubitelje nogometa, već i za sve one koji vole sport, adrenalin te uživaju u navijanju za svoju “repku”.

Nažalost neću biti u mogućnosti otići u Brazil jer nam u lipnju počinju pripreme, no sigurno ću pronaći vremena za gledanje utakmica u društvu prijatelje, pogotovo kad će igrati naši dečki. To se ne propušta. Rado bih bio na mjestu sretnih dobitinka nagradne igre “Imate PIK na Brazil” – to je stvarno najbolja nagrada koju si ljubitelji nogometa mogu zamisliti. Želim im dobru zabavu!

Svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu ove će godine moći uživati i u najfinijim navijačkim rekvizitima iz PIK-a – PIK Navijačkom grill mixu i PIK Navijačkom mixu trajnih narezaka. Delicije iz PIK bit će idealne za vesela muška i ženska druženja uz navijanje za vatrene dečke.
Nagrada

Posjeti Gastro.hr