Nova linija Slow cooked selection – nova linija proizvoda PIK Vrbovca za nezaboravne blagda… Teško je zamisliti predblagdansko ili blagdansko druženje s obitelji i prijateljima bez dobro poznatih proizvoda PIK Vr… Najave
roštiljanje PIKnik patrola na Jarunu i Bundeku PIK Vrbovec, kao vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji, pokreće novi projekt kojim potiče društveno odgovorno po… Najave
sedam proizvoda Plant of plants - prva hrvatska plant based linija proizvoda Planet of plants prva je hrvatska plant based linija proizvoda - rezultat suradnje Zvijezde i PIK Vrbovca. Na police t… Najave
ljetno izdanje PIK pureće šunke su niskokalorične i bogate proteinima PIK pureće šunke novi su proizvod iz PIK Vrbovca napravljene od najkvalitetnijih komada purećeg mesa Najave
proslavi uz recept Čestitamo ti Međunarodni dan hamburgera! Proslavite uz Zvijezdu i PIK po receptu gastro-znalca Darka Kontina Špajza
čisti užitak U Rougemarinu je održana prva "Steak me out" večera PIK Vrbovec, najveći proizvođač junetine u Hrvatskoj, ponosno je predstavio svoje ekskluzivne proizvode – dry age steak… Najave
pik vrbovec PIKni pravu stvar za sebe s 25 posto manje soli Smanjenjem udjela soli u svojim proizvodima, PIK Vrbovec podržava Strateški plan za smanjenje prekomjernoga unosa kuhin… Špajza
ćevapi i kobase PIKaso: pikni pravo remek-jelo U ljetnoj sezoni pojede se preko 34 milijuna PIK ćevapa i preko 11 milijuna PIK kobasica Špajza
Advent u Zagrebu PIKnite ukusne mesne delicije i dobre fotke Gastronomska ponuda u Zagrebu nikad nije bila veća – od Roast beef i Meat balls sendviča, do Zagrebačke jegerice i Kral… Špajza
za vaše zdravlje 5 načina kako smanjiti unos soli u organizam Prosječan Hrvat na godišnjoj razini unese 4 kg soli u organizam što je dvostruko više od preporučenog unosa. Špajza
PIK redizajn! Omiljene šunke od sada u novome ruhu Omiljene PIK šunke sa samo dva posto masnoće, PIK Šunka u ovitku i PIK Zlatna kuhana šunka, od sada su dostupne u atrak… Špajza
Ćevap + kobasa = ĆEBASA Ćebasa - spoj ćevapa i kobasice osvaja tanjure Znamo da je uvijek bilo i bit će rasprave oko toga čiji su ćevapi najbolji i koji su “pravi, originalni”, no zato oko Ć… Najave
MANJE JE VIŠE Zašto je važno smanjiti unos soli u organizam Proizvodi PIK Vrbovca sadrže 25% manje soli... Špajza
Roštilj kalkulator Izračunajte točnu količinu mesa za roštilj uz Roštilj kalkulator Inovativna aplikacija iz Volim-meso.hr kuhinje omogućuje korisniku da bilo kad i bilo gdje izračuna točnu količinu mesa… Najave
PIK pečena šunka Savršeno: Zapečena korica i domaći okus pečenja PIK Pečena šunka specifična je zbog jedinstvenog izgleda i domaćeg okusa pečenja. Osim posebnog okusa, karakterizira ju… Recepti
svaki put! Izračunajte točnu količinu mesa za idealan roštilj Inovativna aplikacija iz Volim-meso.hr kuhinje omogućuje korisniku da bilo kad i bilo gdje izračuna točnu količinu mesa… Špajza
Gastro.hr Novi PIK grill specijaliteti „Volim roštilj“: Šiš ćevapi, uštipci i ćevapi sa s… Nadolazeće toplo vrijeme idealno je za roštiljanje s obitelji i prijateljima, a kako biste sve prisutne oduševili rošti… Špajza
Gastro.hr Otkrijte novu dimenziju pripreme sendviča s PIKOREZOM Novi Piko poklopac kreativno je rješenje za brze sendviče
Gastro.hr Najveći piknik u Maksimiru 12. i 13. rujna Kazališne predstave, plesne točke, kreativne radionice, nagradne igre, školarcima dva dana ispunjena zabavom sigurno ne…
Gastro.hr Zahuktava se prvenstvo Hrvatske u roštiljanju Nakon Križevaca, Umaga, Zagreba, Zadra, Kastva, Osijeka i Knina, 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec sti…