kad dolaze gosti
Pronađeno 25 rezultata za tag „
Pik
”
Nova linija
Slow cooked selection – nova linija proizvoda PIK Vrbovca za nezaboravne blagda…
Teško je zamisliti predblagdansko ili blagdansko druženje s obitelji i prijateljima bez dobro poznatih proizvoda PIK Vr…
roštiljanje
PIKnik patrola na Jarunu i Bundeku
PIK Vrbovec, kao vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji, pokreće novi projekt kojim potiče društveno odgovorno po…
sedam proizvoda
Plant of plants - prva hrvatska plant based linija proizvoda
Planet of plants prva je hrvatska plant based linija proizvoda - rezultat suradnje Zvijezde i PIK Vrbovca. Na police t…
ljetno izdanje
PIK pureće šunke su niskokalorične i bogate proteinima
PIK pureće šunke novi su proizvod iz PIK Vrbovca napravljene od najkvalitetnijih komada purećeg mesa
proslavi uz recept
Čestitamo ti Međunarodni dan hamburgera!
Proslavite uz Zvijezdu i PIK po receptu gastro-znalca Darka Kontina
čisti užitak
U Rougemarinu je održana prva "Steak me out" večera
PIK Vrbovec, najveći proizvođač junetine u Hrvatskoj, ponosno je predstavio svoje ekskluzivne proizvode – dry age steak…
pik vrbovec
PIKni pravu stvar za sebe s 25 posto manje soli
Smanjenjem udjela soli u svojim proizvodima, PIK Vrbovec podržava Strateški plan za smanjenje prekomjernoga unosa kuhin…
ćevapi i kobase
PIKaso: pikni pravo remek-jelo
U ljetnoj sezoni pojede se preko 34 milijuna PIK ćevapa i preko 11 milijuna PIK kobasica
Advent u Zagrebu
PIKnite ukusne mesne delicije i dobre fotke
Gastronomska ponuda u Zagrebu nikad nije bila veća – od Roast beef i Meat balls sendviča, do Zagrebačke jegerice i Kral…
za vaše zdravlje
5 načina kako smanjiti unos soli u organizam
Prosječan Hrvat na godišnjoj razini unese 4 kg soli u organizam što je dvostruko više od preporučenog unosa.
PIK redizajn!
Omiljene šunke od sada u novome ruhu
Omiljene PIK šunke sa samo dva posto masnoće, PIK Šunka u ovitku i PIK Zlatna kuhana šunka, od sada su dostupne u atrak…
Ćevap + kobasa = ĆEBASA
Ćebasa - spoj ćevapa i kobasice osvaja tanjure
Znamo da je uvijek bilo i bit će rasprave oko toga čiji su ćevapi najbolji i koji su “pravi, originalni”, no zato oko Ć…
MANJE JE VIŠE