Najave 23. prosinca 2022.

Slow cooked selection – nova linija proizvoda PIK Vrbovca za nezaboravne blagdane

PIK Vrbovec
PIK Vrbovec je predstavio novu liniju proizvoda polugotovih mesnih jela foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Teško je zamisliti predblagdansko ili blagdansko druženje s obitelji i prijateljima bez dobro poznatih proizvoda PIK Vrbovca.

Ovog je prosinca PIK Vrbovec tržištu predstavio novu liniju proizvoda polugotovih mesnih jela – PIK SLOW COOKED SELECTION koja je u potpunosti napravljena od mesa s hrvatskih farmi.

 | Author: Promo foto: Promo

Proizvodi nove linije termički su predpripremljeni slow coocking metodom što rezultira lakšom i bržom pripremom obroka. Novu liniju čine proizvodi PULLED PORK/TRGANA SVINJETINA, SPARE RIBS/SVINJSKA REBARCA i PORK KNUCKLE/BUNCEK.

 | Author: Promo foto: Promo

PULLED PORK, točnije trgana svinjetina, je klasično američko jelo s roštilja koje se najčešće poslužuje u pecivu ili tortilji, a može se jesti i klasično s prilogom. SPARE RIBS su potpuno neodoljiva i sočna svinjska rebarca koja se pripremaju na roštilju ili u pećnici. Za pripremu PORCK KNUCKLEA, odnosno bunceka, najbolja je kombinacija prvo skuhati pa zapeći kako bi se dobila hrskava korica zbog koje će ovo jelo, posebno popularno u kontinentalnoj Hrvatskoj, svi obožavati.

 | Author: Promo foto: Promo

Uz Slow coocked selection proizvode, umjesto u kuhinji blagdane provedite sa svojim najmilijima, a inspiraciju i recepte potražite na www.pik-vrbovec.hr/slow-cooked.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.