Ovog je prosinca PIK Vrbovec tržištu predstavio novu liniju proizvoda polugotovih mesnih jela – PIK SLOW COOKED SELECTION koja je u potpunosti napravljena od mesa s hrvatskih farmi.
Proizvodi nove linije termički su predpripremljeni slow coocking metodom što rezultira lakšom i bržom pripremom obroka. Novu liniju čine proizvodi PULLED PORK/TRGANA SVINJETINA, SPARE RIBS/SVINJSKA REBARCA i PORK KNUCKLE/BUNCEK.
PULLED PORK, točnije trgana svinjetina, je klasično američko jelo s roštilja koje se najčešće poslužuje u pecivu ili tortilji, a može se jesti i klasično s prilogom. SPARE RIBS su potpuno neodoljiva i sočna svinjska rebarca koja se pripremaju na roštilju ili u pećnici. Za pripremu PORCK KNUCKLEA, odnosno bunceka, najbolja je kombinacija prvo skuhati pa zapeći kako bi se dobila hrskava korica zbog koje će ovo jelo, posebno popularno u kontinentalnoj Hrvatskoj, svi obožavati.
Uz Slow coocked selection proizvode, umjesto u kuhinji blagdane provedite sa svojim najmilijima, a inspiraciju i recepte potražite na www.pik-vrbovec.hr/slow-cooked.