Praktični savjeti Koliko mesa po osobi treba biti u obroku? Vrijeme je da riješiš vječnu dilemu i naučiš koliko mesa po osobi trebaš kupiti Špajza
Veprovina i junetina Gulaš: Dva prijedloga za ručak koji će te zagrijati Jedno od najboljih jela na žlicu zasigurno je i gulaš. Pripremi ga i posluži uz njoke, tjesteninu ili palentu ili ga, k… Recepti
Fini ručak Hrskava i sočna svinjska rebarca iz pećnice Slasna i ukusno pečena rebarca jedu se rukama i diljem svijeta predstavljaju pravu deliciju Recepti
Za siguran obrok Kako najsigurnije čuvati meso u hladnjaku Nauči koliko dugo pojedina vrsta mesa može biti u hladnjaku prije konzumacije, ali i koja je optimalna pozicija za to Špajza
Nema tice do prasice Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam … Kolumne
Mekan i mirisan! Luk omotan slaninom i punjen sirom jednostavna je zvijezda stola Zaludit će te okusom, ali i mirisom! Recepti
MATKO BUKOVEC Savjeti poznatog chefa kako prepoznati kvalitetno meso Kvalitetno meso nije teško prepoznati, no ipak trebaš obratiti pozornost na nekoliko stvari. Evo što je savjetovao pozn… Recepti
Slasno pečenje Odojak iz pećnice - idealno unutrašnje zagrijavanje Odojak je najslađi u prosincu i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici. Špajza
Trikovi i savjeti Četiri najčešće pogreške kod pripreme pilećih prsa Najčešće korišteno meso u većini kuhinja možeš pretvoriti u božanstveno jelo... Špajza
Trikovi i savjeti Kako meso učiniti sočnijim i mekšim Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si kupio veću količinu mesa za koje si, prekasno, utvrdio da je nemoguće za žvak… Špajza
što s krastavcima? Nove ideje: Kako najbolje iskoristiti krastavce? Krastavce možete zamrznuti, ogulite ih i naribajte te napola ocijeđene spremite u vrećicu i stavite u zamrzivač. Špajza
Oprez Nikada nemojte podgrijavati ovu hranu Mališani su osobito osjetljivi na ove negativne promjene u namirnici zbog čega im nije preporučljivo podgrijavati juhu … Špajza
savršene loptice Sve što ste htjeli znati o (bez)mesnim okruglicama Mesne okruglice pripremaju se diljem svijeta i u mnogim zemljama nacionalni su gastronomski specijalitet. Špajza
Dimljena rebrica Fantastično meso iz smokera od sada i u Novom Zagrebu! Kako nam je radno mjesto na području Novog Zagreba, uvijek nas zanima što se novoga događa na jugu metropole. A Chevo's… Recenzije
Kakav spoj! Roštilj i pivo se vole: Recept za marinadu od tamnog piva Iako je sezona roštilja već počela, nikad nije kasno za otkrivanje i isprobavanje novih gurmanskih ideja. Recepti
udruga baby beef Godina preokreta: Prodaja Hrvatske junetine rasla i do 25%! Udruga Baby Beef prvi rođendan svoje robne marke Hrvatska junetina dočekuje uz pozitivne brojeve: prodaja tog mesa u tr… Špajza
treba isprobati Mini lazanje: Mala jela za velike užitke Miništruce, zalogaji od lazanja ili gnijezda od špageta spas su za višak hrane od ručka Špajza
Txogitxu & Chevo's Baskijski kralj mesa predstavio vrhunske odreske Roštiljski kralj Zapruđa i Utrine, popularni restoran Chevo's stalno radi na svom imidžu i kvaliteti, pa je tako u gost… Recenzije
Vatrica iz snova Mala priča o vrhunskom ugljenu za roštilj Lako je kad ste u šumi sakupiti suhe grane i napraviti roštilj na drva, ali što ako se poželimo vrhunskog mesa koji nij… Špajza
Sweety&Spicy Mala škola pripreme steaka i recept za rustikalni ramstek Steak ili odrezak nije toliko česta pojava na mojem tanjuru. Ne zato što ga ne volim, naprotiv obožavam ga i to baš ona… Špajza