super savjeti Vjerujemo jedino termometru – donosimo vodič s idealnim temperaturama za svaku … Imamo najbolje rješenje za savršeno pečeno meso baš svaki put! Tajna je, naravno u korištenju termometra, a donosimo i … Špajza
jako, jako fino! Ukusni odresci iz friteze na vrući zrak? Da, moguće je! Brzi ručak ili večera s dodatkom aromatičnog maslaca s češnjakom i začinskim biljem... Odrezak iz friteze na vrući zra… 20' 25' 2 Recepti
super ideja za ručak Neodoljivo hrskava i sočna svinjska rebarca iz pećnice Slasna i ukusno pečena svinjska rebarca jedu se rukama i diljem svijeta predstavljaju pravu deliciju Recepti
više od umaka 7 načina kako ti majoneza može olakšati kuhanje Majonezu je korisno imati u hladnjaku, čak i ako ti nije baš prirasla srcu ili je izbjegavaš jer čuvaš liniju. Znamo pa… Špajza
ukusna delikatesa Uz koja jela najbolje paše aceto balsamico? Aceto balsamico delikatesni je talijanski vinski ocat. Donosimo idealne kombinacije aceta s hranom Špajza
slasni savjeti Trikovi slavnih chefova kako ispeći savršen odrezak Koji odrezak kupiti, kada znati da je gotov, koji umak dodati… Ako si u dilemi ili po prvi put želiš saznati sve tajne … Špajza
slavljenički stol Nema slavlja bez svinjetine na ražnju, a mi znamo gdje se može nabaviti najbolj… Omiljeni Ravlićev mesar ovih je dana u posebnom, slavljeničkom raspoloženju - njegove mesnice slave 65. rođendan. A to … 35' 75' 8 Kolumne
voćno osvježenje Ananas - sočni i voćni kralj ljeta Za vrijeme vrućih ljetnih dana potrebna nam je samo čaša hladnog pića i osvježavajući zalogaji, a upravo je ananas idea… Špajza
Najsočniji ćevapi Znaš li što znači ako su ćevapi rozi iznutra i kako prepoznati kvalitetno meso? Ako si ikad zagrizao u ćevap i zatekao blago roskastu boju u sredini, možda si se zapitao je li dovoljno pečen. No, ist… Native sadržaj
njemački street food kla… Pripremi frikadellen, slavne njemačke mesne okruglice Frikadellen su dokaz da jednostavno ne mora značiti dosadno. Hrskave izvana, sočne iznutra, s aromama koje podsjećaju n… 10' 20' 4 Recepti
dobri savjeti Oprez! Nikada nemoj podgrijavati ovu hranu! Donosimo savjete koju hranu ne bi trebalo podgrijavati, osobito za osobe osjetljiva želuca Špajza
Za prste polizati Savršenstvo od bifteka. A tako jednostavno! Biftek koji se topi u ustima, začinjen samo s nekoliko jednostavnih sastojaka. Kad ti se jede nešto posebno, a ne kompl… 10' 45' 12 Recepti
hrskavo i sočno Što je doček bez savršeno pečenog odojka?! Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici Recepti
Sla(s)ni Božić Najbolje ideje za raskošan božićni ručak ili večeru Purica s mlincima, pečeni krumpir i zelena salata neizbježan su dio blagdanskog stola, no baci oko i na naš slastan pop… 30' 5' 6 Recepti