grill duel SAVRŠEN PRILOG Što poslužiti uz roštilj i kako odabrati marinadu Koliko god kvalitetan komad mesa ili riba za roštilj bila, uvijek će biti još ukusnija uz pravi odabir marinade i prilo… Native sadržaj
TIM MESO Najsočniji pileći ražnjići s roštilja, moraš ih probati Jesi li tim meso ili riba? Ovo važno pitanje postavili smo u prvom Grill duelu, a ako još ne znaš koji si tim, možda ti… Native sadržaj
Tradicionalni recepti Janjeći kotleti za prste polizati Bilo da ih pripremaš za obiteljsku večeru ili kao dio svečanog obroka, janjeći kotleti sigurno će privući pažnju svakog… 10' 110' 8 Recepti
Sweety&Spicy Mala škola pripreme steaka i recept za rustikalni ramstek Steak ili odrezak nije toliko česta pojava na mojem tanjuru. Ne zato što ga ne volim, naprotiv obožavam ga i to baš ona… 3' 8' 2 Recepti
hrskavo i sočno Pečeni odojak - zvijezda novogodišnjeg stola Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici Špajza
mnoštvo ideja Najslasniji blagdani - od purice do mesnih rolada Purica s mlincima, pečeni krumpir i zelena salata neizbježan su dio blagdanskog stola, no poželite li se nekih novih de… Špajza
Nema tice do prasice Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam … Kolumne
za hladne dane Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K… Kolumne
za mesoljupce Četvrtkom se u Maredu uživa uz vrhunske steakove Nakon prošli mjesec uspješno uvedenih tematskih večeri Sushi Nights srijedom, zagrebački Maredo započinje još jednu sla… Najave
više od umaka 7 načina kako ti majoneza može olakšati kuhanje Majonezu je korisno imati u hladnjaku, čak i ako ti nije baš prirasla srcu ili je izbjegavaš jer čuvaš liniju. Znamo pa… Špajza
delikatesni ocat Koja jela vole aceto balsamico? Aceto balsamico delikatesni je talijanski vinski ocat. Donosimo idealne kombinacije aceta s hranom Špajza
znanost kuhanja Treba li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Bogato ilustrirana knjiga dr. Stuarta Farrimonda "Znanost kuhanja", objavljena u izdanju Školske knjige utemeljena je n… Špajza
Oprez Nikada nemoj podgrijavati ovu hranu! Mališani su osobito osjetljivi na ove negativne promjene u namirnici zbog čega im nije preporučljivo podgrijavati juhu … Špajza
Kamo za vikend? U subotu počinje Križevci Gastro Fest, a ljubitelji mesa zadovoljno trljaju ruk… U subotu, 20. svibnja od 14,00 do 19,00 sati možete uživati u brojnim specijalitetima pripremljenima od vrhunske hrvats… Najave