Nema tice do prasice Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam … Kolumne
Mekan i mirisan! Luk omotan slaninom i punjen sirom jednostavna je zvijezda stola Zaludit će te okusom, ali i mirisom! Recepti
MATKO BUKOVEC Savjeti poznatog chefa kako prepoznati kvalitetno meso Kvalitetno meso nije teško prepoznati, no ipak trebaš obratiti pozornost na nekoliko stvari. Evo što je savjetovao pozn… Recepti
Veprovina i junetina Gulaš: Dva prijedloga za ručak koji će te zagrijati Jedno od najboljih jela na žlicu zasigurno je i gulaš. Pripremi ga i posluži uz njoke, tjesteninu ili palentu ili ga, k… Recepti
Slasno pečenje Odojak iz pećnice - idealno unutrašnje zagrijavanje Odojak je najslađi u prosincu i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici. Špajza
Trikovi i savjeti Četiri najčešće pogreške kod pripreme pilećih prsa Najčešće korišteno meso u većini kuhinja možeš pretvoriti u božanstveno jelo... Špajza
Trikovi i savjeti Kako meso učiniti sočnijim i mekšim Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si kupio veću količinu mesa za koje si, prekasno, utvrdio da je nemoguće za žvak… Špajza
što s krastavcima? Nove ideje: Kako najbolje iskoristiti krastavce? Krastavce možete zamrznuti, ogulite ih i naribajte te napola ocijeđene spremite u vrećicu i stavite u zamrzivač. Špajza
Oprez Nikada nemojte podgrijavati ovu hranu Mališani su osobito osjetljivi na ove negativne promjene u namirnici zbog čega im nije preporučljivo podgrijavati juhu … Špajza
savršene loptice Sve što ste htjeli znati o (bez)mesnim okruglicama Mesne okruglice pripremaju se diljem svijeta i u mnogim zemljama nacionalni su gastronomski specijalitet. Špajza
Dimljena rebrica Fantastično meso iz smokera od sada i u Novom Zagrebu! Kako nam je radno mjesto na području Novog Zagreba, uvijek nas zanima što se novoga događa na jugu metropole. A Chevo's… Recenzije
Kakav spoj! Roštilj i pivo se vole: Recept za marinadu od tamnog piva Iako je sezona roštilja već počela, nikad nije kasno za otkrivanje i isprobavanje novih gurmanskih ideja. Recepti
udruga baby beef Godina preokreta: Prodaja Hrvatske junetine rasla i do 25%! Udruga Baby Beef prvi rođendan svoje robne marke Hrvatska junetina dočekuje uz pozitivne brojeve: prodaja tog mesa u tr… Špajza
treba isprobati Mini lazanje: Mala jela za velike užitke Miništruce, zalogaji od lazanja ili gnijezda od špageta spas su za višak hrane od ručka Špajza
Txogitxu & Chevo's Baskijski kralj mesa predstavio vrhunske odreske Roštiljski kralj Zapruđa i Utrine, popularni restoran Chevo's stalno radi na svom imidžu i kvaliteti, pa je tako u gost… Recenzije
Vatrica iz snova Mala priča o vrhunskom ugljenu za roštilj Lako je kad ste u šumi sakupiti suhe grane i napraviti roštilj na drva, ali što ako se poželimo vrhunskog mesa koji nij… Špajza
Sweety&Spicy Mala škola pripreme steaka i recept za rustikalni ramstek Steak ili odrezak nije toliko česta pojava na mojem tanjuru. Ne zato što ga ne volim, naprotiv obožavam ga i to baš ona… Špajza
Teleći ćevapi & co Brenner: Nova meka ljubitelja vrhunskog mesa Tek par metara pored dizajnerski kultnog Mekpersa nedavno je otvoren i Brenner grill & restaurant, vrhunski dotjeran re… Recenzije
Forking Croatia Hladetina - znate li kako se priprema slasni mesni žele? Višesatna priprema hladetine nije obeshrabrila Gastrolovce Kasandru i Zvonimira, a cijeli su proces pažljivo fotografir… Kolumne
Više od 15 ideja! Od purice do mesnih rolada - delicije za najslasnije blagdane Purica s mlincima, pečeni krumpir i zelena salata neizbježan su dio blagdanskog stola, no poželite li se nekih novih de… Špajza