Ispeci pa reci
Pronađeno 289 rezultata za tag „
meso
”
Sočno i lako
Ukusni odresci iz friteze na vrući zrak? Da, moguće je!
Brzi ručak ili večera s dodatkom aromatičnog maslaca s češnjakom i začinskim biljem... Odrezak iz friteze na vrući zra…
super ideja za ručak
Neodoljivo hrskava i sočna svinjska rebarca iz pećnice
Slasna i ukusno pečena svinjska rebarca jedu se rukama i diljem svijeta predstavljaju pravu deliciju
više od umaka
7 načina kako ti majoneza može olakšati kuhanje
Majonezu je korisno imati u hladnjaku, čak i ako ti nije baš prirasla srcu ili je izbjegavaš jer čuvaš liniju. Znamo pa…
ukusna delikatesa
Koja jela vole aceto balsamico?
Aceto balsamico delikatesni je talijanski vinski ocat. Donosimo idealne kombinacije aceta s hranom
grill duel
SAVRŠEN PRILOG Što poslužiti uz roštilj i kako odabrati marinadu
Koliko god kvalitetan komad mesa ili riba za roštilj bila, uvijek će biti još ukusnija uz pravi odabir marinade i prilo…
TIM MESO
Najsočniji pileći ražnjići s roštilja, moraš ih probati
Jesi li tim meso ili riba? Ovo važno pitanje postavili smo u prvom Grill duelu, a ako još ne znaš koji si tim, možda ti…
Tradicionalni recepti
Janjeći kotleti za prste polizati
Bilo da ih pripremaš za obiteljsku večeru ili kao dio svečanog obroka, janjeći kotleti sigurno će privući pažnju svakog…
Sweety&Spicy
Mala škola pripreme steaka i recept za rustikalni ramstek
Steak ili odrezak nije toliko česta pojava na mojem tanjuru. Ne zato što ga ne volim, naprotiv obožavam ga i to baš ona…
hrskavo i sočno
Pečeni odojak - zvijezda novogodišnjeg stola
Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici
mnoštvo ideja
Najslasniji blagdani - od purice do mesnih rolada
Purica s mlincima, pečeni krumpir i zelena salata neizbježan su dio blagdanskog stola, no poželite li se nekih novih de…
Nema tice do prasice
Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa
Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam …
za hladne dane
Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu
Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K…
za mesoljupce