Jednostavan spoj za ukusan ručak: Njoki s graškom i parmezanom

Thinkstock
Jednostavno, aromatično i fino. Pripremite njoke s graškom!
Vidi originalni članak

Nekoliko sastojaka i tek malo vremena bit će vam dovoljno da pripremite ukusan ručak koji će vas u potpunosti osvojiti. Spoj njoka, graška, limuna, vlasca i peršina dat će kombinaciju koja će vas naprosto zadiviti svojom jednostavnošću i fenomenalnim okusima. Bacite se na pripremu i uvjerite se sami.

Potrebno vam je:

  • 500 g njoka
  • 3 žlice maslaca
  • 1 žlica soka od limuna
  • 2 žlice limunove korice
  • 1 žlica vlasca
  • 1 žlica peršina
  • 1 ½ šalica graška
  • Parmezan

Potrebno vam je:

  1. Koristite li smrznuti grašak, najprije ga skuhajte.
  2. Skuhajte njoke u velikoj zdjeli.
  3. Dok se oni kuhaju, rastopite maslac u većoj posudi.
  4. Dodajte limunov sok, koricu i začine.
  5. Kuhajte oko minutu do dvije.
  6. Dodajte grašak pa kuhajte još pet minta.
  7. Ocijedite njoke, umiješajte u grašak i pospite parmezanom.

Dobar tek! 

Posjeti Gastro.hr