Jednostavni jelovnik za tjedan dana

Gastro.hr
Proučite našu preporuku i cijeli tjedan uživajte u jednostavnim i okusima bogatim specijalitetima.
Vidi originalni članak

Ponedjeljak

Tjedan otvorite bogatom Paniranom piletinom s parmezanom, odnosno talijanskim specijalitetom Pollo alla Parmigiana kojeg ćete vrlo jednostavno pripremiti u samo pola sata.

Utorak

Nastavite u tonu apeninskog poluotoka i začinite kremasti rižot jednim od najcjenjenijih začina - šafranom prema receptu za Rižot na milanski.

Srijeda

Sredina tjedna rezervirana je za jedno pravo mesno jelo. Popularno carsko meso pripremite na nešto drugačiji način s mnoštvom različitog povrća prema želji. Uživajte u Carskom mesu s povrćem.

Četvrtak

Quiche bi mogli jesti u svakoj prilici i u svim mogućim kombinacijama, a od brojnih sastojaka ovog puta smo odabrali gljive, sir, bosiljak... i dobili Aromatični quiche.

Petak

Dan rezerviran za ribu odlučili smo začiniti tjesteninom, a sočno jelo pronađite na linku za Špagete s morskim plodovima.

Subota

Za svoju dozu slatkog rezervirajte vikend i zasladite se s Muffinima s duplom dozom čokolade.

Nedjelja

Poslužene uz umak prema želji ili neki jednostavni prilog Polpete od batata i piletine postat će savršeni zalogajčići za nedjeljno opuštanje.

Posjeti Gastro.hr