Ponedjeljak
Tjedan otvorite bogatom Paniranom piletinom s parmezanom, odnosno talijanskim specijalitetom Pollo alla Parmigiana kojeg ćete vrlo jednostavno pripremiti u samo pola sata.
Utorak
Nastavite u tonu apeninskog poluotoka i začinite kremasti rižot jednim od najcjenjenijih začina - šafranom prema receptu za Rižot na milanski.
Srijeda
Sredina tjedna rezervirana je za jedno pravo mesno jelo. Popularno carsko meso pripremite na nešto drugačiji način s mnoštvom različitog povrća prema želji. Uživajte u Carskom mesu s povrćem.
Četvrtak
Quiche bi mogli jesti u svakoj prilici i u svim mogućim kombinacijama, a od brojnih sastojaka ovog puta smo odabrali gljive, sir, bosiljak... i dobili Aromatični quiche.
Petak
Dan rezerviran za ribu odlučili smo začiniti tjesteninom, a sočno jelo pronađite na linku za Špagete s morskim plodovima.
Subota
Za svoju dozu slatkog rezervirajte vikend i zasladite se s Muffinima s duplom dozom čokolade.
Nedjelja
Poslužene uz umak prema želji ili neki jednostavni prilog Polpete od batata i piletine postat će savršeni zalogajčići za nedjeljno opuštanje.