Novi jelovnik Gastrolovaca sa Staropramen pivom

Matija Plašć
Ima li boljeg načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka od uživanja u izvrsnom pivu i ukusnoj hrani u društvu najbližih?
Vidi originalni članak

Staropramen i Staropramen Dark pivo oličenja su vještine čeških majstora pivara, više od 150 godina povijesti i naslijeđa. Prepoznatljivi su po savršenom balansu okusa i iznimnoj pitkosti, a nerijetko su i inspiracija za širok raspon slatkih i slanih jela.

Upravo su Staropramen pivu inspiraciju pronašli i naši Gastrolovci, uspješni food blogeri s višegodišnjim kulinarskim iskustvom. Zaključili su kako, osim u elegantnim čašama, Staropramen pivo savršeno funkcionira kao dio objeda za prave gurmane.

Gastrolovci su stoga pripremili šest kreativnih i detaljnih recepata za predjela, glavna jela i grickalice koje se pripremaju s pivom ili savršeno pristaju uz čašu rashlađenog piva. Na popisu su ljepljiva krilca, sočni bataci, tacos s trganom svinjetinom, hrskavi pereci, ražnjići od kobasica i neobična juha od cheddara i piva.

S testiranjem recepata možete krenuti već u subotu, 30. svibnja, kada će vam biti dostupni u specijalu na portalu missGASTRO. Pratite nas!

Posjeti Gastro.hr