samo jedan griz
Pronađeno 141 rezultata za tag „
gastrolovci
”
samo jedan griz
Sezonski gušti: Caprese torta s kruškama
Za pripremu caprese torte ne moraš čekati neku posebnu priliku (ni uzeti slobodan dan). Trebat će ti čokolada, orašasti…
jesen za stolom
Njoki od bundeve za koje ti trebaju samo 3 sastojka!
Stiže jesen, a s njom i cijela paleta finih jela s bundevom. Jedno od njih su i ovi njoki od bundeve
Darkova web kuharica
PLACKE Jedinstvena brza slastica iz bakine kuhinje
Gastro bloger Darko Kontin replicirao je poslasticu koju je redovito pripremala njegova baka i pripremio detaljan recep…
#uvijekgladna
Ispeci starinsku pitu od višanja i razveseli ukućane
Ništa ne vraća u djetinjstvo kao miris domaće pite od višanja. Savršeno prhko tijesto, puno maslaca s par žlica kiselog…
slavonka
Prefini blondies s jagodama i bijelom čokoladom
Blondies su podjednako fini kad su topli i kad se ohlade... A ovi blondies s jagodama i bijelom čokoladom apsolutno su …
sezonski klasik
Ledeni vjetar s jagodama pravi je slatki spektakl!
Počela je sezona jagoda, a u njima ćeš najbolje uživati ako pripremiš ovaj divan slatki klasik - ledeni vjetar s jagoda…
Sweety & Spicy
Karpati - divna kombinacija 3 omiljena deserta
Karpati ili Karpatka kolač je koji podrijetlo vuče iz Poljske. Iako neodoljivo podsjeća na kremšnitu, ipak je znatno dr…
Sweety & Spicy
Za još šareniji Uskrs jaja oboji prirodnim bojama
Oboji jaja prirodnim bojama, a potom ih premaži špekom za visoki sjaj...
mama drama
Jednostavna savijača od višanja, griza i pudinga
Vanilija, višnje, kore za savijaču i griz su savršena kombinacija...
začinjeno s ljubavlju
Zapečeni štrukli - za svaku priliku i u svako doba godine
Štrukli su još jedno naše tradicionalno jelo u kojem baš uživam i rado ga spremam.
Sweety&Spicy
ZAGORSKI MLINCI Pripremi ih kod kuće i oduševi goste
Za pripremu tradicionalnih mlinaca potrebna su dva sastojka - brašno i voda...
Sweety&Spicy
Od viška svježeg sira napravi starinsku pitu
Ako imaš viška svježeg sira, eto ideje za brzu i ukusnu večeru (a i doručak idući dan)...
Gastro.hr