Za doručak: Ljetni mozaik od lisnatog tijesta i jaja

Ponekad više ne znam što napraviti za doručak i uvijek se nekako vrte iste stvari. I onda sam "otkrila" lisnato tijesto.
Vidi originalni članak

Prije sam lisnato uvijek koristila isključivo za slastice, no u zadnje ga vrijeme vrlo često upotrebljavam i za slane zalogaje. Ovo je verzija idealna za doručak, ali nitko vam ne brani da isto napravite za ručak ili večeru. 

Ovo je brza varijanta s kupovnim tijestom, pršutom, sirom, porilukom, cherry rajčicama i jajima na oko! Sve što morate je razvaljati tijesto, premazati ga razmućenim jajetom i poslagati ostatak namirnica. Pecite ga na 200 stupnjeva otprilike pola sata, dok ne porumeni i jaja se lijepo ispeku. 

 

Iskoristite odličnu ideju naše nove blogerice 50 shades of hunger, a ostatak recepata potražite na njenom Facebook i Instagram profilu!

 

 

 

Posjeti Gastro.hr