Neodoljivi okusi
Pronađeno 136 rezultata za tag „
poriluk
”
fina ideja za ručak
RECEPT DANA Slasna pita od piletine i poriluka
Sočna i kremasta piletina sljubljena s porilukom, graškom i umakom, a sve to umotano u hrskavo, prhko tijesto. Ne možeš…
hrskava i kremasta jesen
Galette - jelo uz koje će svi zavoljeti poriluk!
Galette s porilukom savršena je simbioza hrskavog tijesta i kremastog nadjeva u kojem poriluk uz dodatak vina, sira i z…
na žlicu
Fina gusta juha s porilukom, baš za ovakve kišne dane
Porrusalda, baskijska juha od poriluka, tradicionalno se jela u Korizmi, a sada se jede u svako doba godine. Osim povrć…
Nikolina's Kitchen
Sjajan brzi obrok - quiche od poriluka i sira
Predjelo, ručak ili užina - quiche od poriluka i sira ne zahtijeva previše vremena, jako je fino i vizualno odlično izg…
fino i brzo
Osvaja na prvu: Topla salata od poriluka
Ova topla salata od poriluka savršen je dodatak tvojoj listi priloga. Topli poriluk preliven kremastim domaćim preljevo…
fina zima
Imamo najbolje recepte za jela s porilukom!
Poriluk je popularno zimsko povrće, aromatični rođak luka, češnjaka i vlasca... Jako je zdrav i od njega se mogu naprav…
sreća u tanjuru
Savršena krem juha od poriluka i pastrnjaka
Tanjur krem juhe zagrijat će te, zasititi i razveseliti, a priprema ti neće oduzeti puno energije.
Okusi koje volimo
Varivo od poriluka vraća nas u djetinjstvo!
Poriluk varivo je zdrav i brzi ručak ili večera koju ćeš pripremiti s lakoćom!
na žlicu
Varivo od poriluka: Idealno za hladne dane
Varivo od poriluka idealno je za okrepu u hladnim danima.
hrana za utjehu
Ovim kremastim špagetima nemoguće je odoljeti
Kremasti špageti sa šunkom, gljivama i porilukom odlično su jelo koje se priprema na brzinu od svega nekoliko sastojaka…
Nema bolje juhe!
Topla minestrone juha dići će te - iz bolesnih
Zagrij se ovom vitaminskom bombom prepunom okusa koja će te definitivno ugrijati u ove hladne dane i odagnati sve boleš…
Zalogaj više
Luk i poriluk kao zvijezde lisnatih i prhkih pita
U gastronomiji su i luk i poriluk savršeni jer ih možemo kuhati, pržiti, pirjati, peći, pa čak i pohati! Ovaj put donos…
Njam!