Gastro kviz: Koja je ovo riba?

Srđan Brajković
Sve što trebate napraviti je registrirati se na Gastru i ispod ovog članka ostaviti komentar u kojemu ćete uz redni broj fotografije napisati naziv ribe koja se na toj fotografiji nalazi, a najbolje ćemo razveseliti.
Vidi originalni članak

Kviz "Koja je ovo riba?" na našoj Facebook stanici privukao je velik broj čitatelja koji su rado komentirali i pokušavali pogoditi o kojim se budućim vrhunskim specijalitetima radi pa smo odlučili igru podići na malo višu razinu. Zato smo pripremili 13 fotografija s nekim popularnim, a neki manje popularnim ribama kako bi vam otežali i vidjeli koliko dobro poznajete česte ribe našeg podneblja i rado viđene goste naših stolova.

Naravno, najbolje među vama ćemo obradovati ponekom sitnicom koja će vam poslužiti kada sljedeći put otiđete do ribarnice ili kada budete spremali ribu, čisto da nas se sjetite...

Sve što trebate napraviti je registrirati se na Gastru i ispod ovog članka ostaviti komentar u kojem ćete uz redni broj fotografije napisati naziv ribe koja se na toj fotografiji nalazi (npr. 1. orada 2. girica 3. morski pas). Točne odgovore objavit ćemo sljedeći tjedan. Sretno!

Posjeti Gastro.hr