super savjeti
Pronađeno 312 rezultata za tag „
riba
”
meni za doček
Najslasnija novogodišnja noć uz top recepte
Saznaj koja će te jela u nadolazećoj godini učiniti bogatima, produžiti ti život i pružiti izobilje u svakom pogledu
LAG Terra liburna
TERRA LIBURNA Spoj gastronomije mora i gorja
Poljoprivrednici su karika bez koje nema opskrbnog lanca, a na području Liburnije oni ulažu poseban trud u uzgoju autoh…
LAG Južna Istra
Gastronomsko istraživanje južne Istre: od ribe, šparoga i maslinova ulja, do is…
Na samom jugu istarskog poluotoka, omeđena na zapadnoj obali Limskim kanalom, a na istočnoj Rašom, djeluje LAG Južna Is…
svečana večera
Top 10 vrhunskih ribljih delicija za savršen Badnjak
Bakalar, oslić, pa čak i losos izvrsno će izgledati na baš svakom stolu, a kada ih upakiraš u ove fantastične kombinaci…
oba volimo...
Bakalar na 2 slasna načina - na bijelo i na portugalski
Donosimo 2 jednostavna recepta za bakalar (koji možeš zamijeniti oslićem) koji su najučestaliji na meniju na Badnjak
blagdani na žlicu
Ideja za Badnjak - divna, a jednostavna riblja juha
Riblja juha je prava gurmanska poslastica koju ili voliš ili ne. Mi ju, srećom, obožavamo!
na stranu tradicija...
Zašto je oslić pametniji izbor od bakalara?
Nije sve u cijeni, postoje i drugi razlozi zašto je oslić bolji izbor od bakalara za našu gozbu na Badnjak
riba petkom
Recept Steve Karapandže za zapečenu palentu s tunom
Tuna iz konzerve odlična je namirnica koja se može iskoristiti za brojna fina jela, kao što je ova divna zapečena palen…
novi meni
Adventsko osvježenje na meniju Fish Housea
Zagrebački Fish House predstavio je ponudu novih zimskih ribljih jela koja će ljubitelje ribe i morskih plodova posebno…
plava riba
POHANE SRDELE Genijalan recept Davida Skoke
Chef David Skoko stalno osmišljava nove zanimljive recepte u kojima je srdela glavna zvijezda. I mi imamo jedan iz njeg…
Istražili smo...
Doznaj zašto tuna nije idealna za prženje
Tuna je izvrstan obrok. Pržena riba je većini omiljeni snack. Ali kombinirati ih nije baš najsretnija (čitaj, najfinija…
riba petkom
PRŽENE TRLJE Jednostavno, sočno i jako, jako fino
Najjednostavniji način pripreme ribe ponekad je i najukusniji. Pržena trlja oduševit će i one najizbirljivije, a uz nju…
ručak za 5!