Budite dio najljepše Medvedgradove Božićne priče

Medvedgrad
Stiže Božić, idealan blagdanski poklon vama ili vašim najmilijima ove godine može biti nešto sasvim drugačije. Naime, pruža vam se prilika da budete kotačić u priči o sjajnim novim pivima!
Vidi originalni članak

Priča počinje daleke 1994. godine kada obitelj Nauković postaje prva neovisna pivovara u RH i točkica na karti pivopija sa svih strana regije. Zagreb je dobio mjesto gdje se pravilo, točilo i pilo pravo domaće pivo u nekoliko varijanti, koje su s godinama počele dobivati i mlađu braću i sestre, piva raznih stilova, aroma, boja i okusa. Kroz ova dva desetljeća Medvedgrad je u svojim novim pivnicama nastavio širiti toplu priču o Zagrebu i Zagrepčanima i uvukao se u srca svima onima koji znaju cijeniti kvalitetno pivo i još bolju atmosferu. Vremena su se promijenila, i od 2012. kreće boom craft pivovara, a u tom se segmentu danas u Hrvatskoj može nabrojati oko 50 brendova.

Konkurencija je sve jača, crafteri nemaju novac poput velikih industrijskih pivovara, a ljudi su žedni i željni novih okusa. Medvedgrad sve to sjajno prati, povećava kapacitete, konačno počinje puniti i boce, ali zahvaljujući širenju portfolija i sve većom potražnjom za njihovim brendovima dolazi do jedne nove situacije. Situacije u kojoj svatko od vas može napraviti veliku stvar i uljepšati vlastitu budućnost. Naime, pivovara Medvedgrad i Funderbeam SEE odlučili su se za lansiranje najznačajnije ovogodišnje hrvatske crowdfunding kampanje, investiciju u nove proizvodne pogone, kojim će se omogućiti značajno povećanje proizvodnih kapaciteta i efikasnosti, te modernizacija poslovanja prema svjetskim trendovima, uz zadržavanje najvišeg nivoa kvalitete. Uglavnom, sada i vi možete svojom investicijom pripomoći da u Zagrebu osvane fantastična, ganc nova pivovara, koju je i vaša mala kap pomogla tkati! Zamislite da odvedete nekoga na pivo i kažete mu, znaš, tu ti je i mojih 0,02%!

Medvedgrad u suradnji s Funderbeamom želi u ovaj projekt uključiti ljude koji vole i cijene Medvedgrad piva – svi su pozvani investirati. Svi zaposlenici Pivovare Medvedgrada postat će investitori – a želja je da se uključe i dobavljači, kupci, partneri... U pivovari drže da je ovo izvrsna prilika da nakon četvrt stoljeća svi koji vole Medvedgrad i službeno postanu dio Pivovare.

A vi? Vjerujete u budućnost ispijanja dobrog piva? Sada i vi možete investirati u Medvedgrad i biti dio jedne divne pivske priče. Za minimum od 250 eura možete postati „suvlasnik“ najveće hrvatske craft pivovare i ostvarivati razne pogodnosti, posjete pivovari, među prvima imati priliku probati najnovije specijale… Dakle, uložite u ono što volite, uložite u novi, još bolji Medvedgrad. Sretni vam blagdani i novo ljeto, a ako niste znali, prema vodećem svjetskom portalu za ocjenjivanje piva ratebeer.com, Pivovara Medvedgrad je 2014. i 2015. godine proglašena najboljom pivovarom u Hrvatskoj. Dakle, život je prekratak da biste pili bezvezno pivo, živjeli!

 

Sve detalje i informacije pronaći ćete ovdje

Posjeti Gastro.hr