Najave 09. prosinca 2017.

Budite dio najljepše Medvedgradove Božićne priče

foto: Medvedgrad
gastro postao gastro.24sata.hr
Stiže Božić, idealan blagdanski poklon vama ili vašim najmilijima ove godine može biti nešto sasvim drugačije. Naime, pruža vam se prilika da budete kotačić u priči o sjajnim novim pivima!

Priča počinje daleke 1994. godine kada obitelj Nauković postaje prva neovisna pivovara u RH i točkica na karti pivopija sa svih strana regije. Zagreb je dobio mjesto gdje se pravilo, točilo i pilo pravo domaće pivo u nekoliko varijanti, koje su s godinama počele dobivati i mlađu braću i sestre, piva raznih stilova, aroma, boja i okusa. Kroz ova dva desetljeća Medvedgrad je u svojim novim pivnicama nastavio širiti toplu priču o Zagrebu i Zagrepčanima i uvukao se u srca svima onima koji znaju cijeniti kvalitetno pivo i još bolju atmosferu. Vremena su se promijenila, i od 2012. kreće boom craft pivovara, a u tom se segmentu danas u Hrvatskoj može nabrojati oko 50 brendova.

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

Konkurencija je sve jača, crafteri nemaju novac poput velikih industrijskih pivovara, a ljudi su žedni i željni novih okusa. Medvedgrad sve to sjajno prati, povećava kapacitete, konačno počinje puniti i boce, ali zahvaljujući širenju portfolija i sve većom potražnjom za njihovim brendovima dolazi do jedne nove situacije. Situacije u kojoj svatko od vas može napraviti veliku stvar i uljepšati vlastitu budućnost. Naime, pivovara Medvedgrad i Funderbeam SEE odlučili su se za lansiranje najznačajnije ovogodišnje hrvatske crowdfunding kampanje, investiciju u nove proizvodne pogone, kojim će se omogućiti značajno povećanje proizvodnih kapaciteta i efikasnosti, te modernizacija poslovanja prema svjetskim trendovima, uz zadržavanje najvišeg nivoa kvalitete. Uglavnom, sada i vi možete svojom investicijom pripomoći da u Zagrebu osvane fantastična, ganc nova pivovara, koju je i vaša mala kap pomogla tkati! Zamislite da odvedete nekoga na pivo i kažete mu, znaš, tu ti je i mojih 0,02%!

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

Medvedgrad u suradnji s Funderbeamom želi u ovaj projekt uključiti ljude koji vole i cijene Medvedgrad piva – svi su pozvani investirati. Svi zaposlenici Pivovare Medvedgrada postat će investitori – a želja je da se uključe i dobavljači, kupci, partneri... U pivovari drže da je ovo izvrsna prilika da nakon četvrt stoljeća svi koji vole Medvedgrad i službeno postanu dio Pivovare.

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

A vi? Vjerujete u budućnost ispijanja dobrog piva? Sada i vi možete investirati u Medvedgrad i biti dio jedne divne pivske priče. Za minimum od 250 eura možete postati „suvlasnik“ najveće hrvatske craft pivovare i ostvarivati razne pogodnosti, posjete pivovari, među prvima imati priliku probati najnovije specijale… Dakle, uložite u ono što volite, uložite u novi, još bolji Medvedgrad. Sretni vam blagdani i novo ljeto, a ako niste znali, prema vodećem svjetskom portalu za ocjenjivanje piva ratebeer.com, Pivovara Medvedgrad je 2014. i 2015. godine proglašena najboljom pivovarom u Hrvatskoj. Dakle, život je prekratak da biste pili bezvezno pivo, živjeli!

 

Sve detalje i informacije pronaći ćete ovdje

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.