tužna obljetnica Prije točno 5 godina otišao je veliki chef Andrej Barbieri U subotu 9. ožujka 2019. godine hrvatska je gastronomija ostala siromašnija za jednog od svojih najvećih chefova. Prisj… Kolumne
SLADOKUSAC Gdje u Zagrebu možeš pojesti francuske klasike i najbolji Crème Brûlée? U zagrebačkoj Teslinoj ulici na kućnom broju 14, odnedavno stoluje bistro Le Mika. Kao obožavatelji francuske kuhinje, … Recenzije
Ekspres lonac Lovac Dean Kotiga u neočekivanom izdanju! U novom nastavku showa Ekspres lonac u kojem Ribafish tjera poznate da kuhaju s njim, za špaherom se našao poznati Lova… Špajza
sa žara... Saznajte sve o leskovačkom roštilju! U Splitu možete pojesti stvarno sve što vam padne napamet, ali isto tako i kvalitetan - leskovački roštilj! Špajza
faca s placa Plac Mljac od 1.7. ponovo osvaja Zagreb! Viseći vrtovi, maštovito uređeni prostori za čilanje i uživanje, noćna tržnica na kojoj možete obaviti čak i špeceraj, … Najave
Kraljice: intervju Tajna najboljih zagrebačkih travničkih ćevapa Vrijeme je odmora i roštilja, ali kada vam se ne da mučiti kraj otvorene vatre i Zagreb vam je jedina opcija, znamo mje… Recenzije
Dani ribe u bicku Najbolji riblji specijaliteti iz mora oko otoka Jabuke na meniju u Zagrebu! Lako je onima koji su već na godišnjem, ali svima nama koji se kuhamo u Zagrebu, itekako je potrebna doza vitamina SEA.… Najave
Vino uz žlicu Miroslav Balent predstavio novi restoran - Miki's U lijepom i opuštenom ambijentu nedavno otvorenog restorana Miki's na zagrebačkom Bundeku (Brodska 1), koji vodi poznat… Recenzije
The best Savršenstvo hedonizma: Festival finih vina Skradin 2019. Bez ikakve namjere da povrijedimo bilo koji drugi ljetni vinski festival, ovo što se događa u prelijepom Skradinu je to… Najave
Dimljena rebrica Fantastično meso iz smokera od sada i u Novom Zagrebu! Kako nam je radno mjesto na području Novog Zagreba, uvijek nas zanima što se novoga događa na jugu metropole. A Chevo's… Recenzije
slovenija zove Špageti vestern: Brežice vas pozivaju na novu Kuhnu na ulci! Na mjesto zločina, ispod vodotornja, vraća se prva “sloveno-vestern” kulinarska street food trilogija. Kao i svake godi… Najave
@deepest_instagram Pogledajte koji nagrađivani Instagram profil kreće s 2.0 verzijom Jana je prošle godine predstavila @deepest_instagram_profile donoseći svijet morskih dubina iz perspektive Janina ambas… Špajza
boškinac predstavlja Bourdain Day: Svečana večera u čast jednom od najvećih u povijesti Konoba Boškinac pod vodstvom glavnog vinara Borisa Šuljića i chefa Mate Jankovića pripremat će jela koja je sam Bourdai… Najave
Stiv Kahlina Ti si moja... Čokolada: Istine i laži o obožavanoj namirnici Čokolada je danas najpopularniji i u svijetu najrašireniji slatkiš, a pod njenim imenom se krije dijapazon najrazličiti… Kolumne