Najave 26. lipnja 2019.

Najbolji riblji specijaliteti iz mora oko otoka Jabuke na meniju u Zagrebu!

foto: Bicko

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Lako je onima koji su već na godišnjem, ali svima nama koji se kuhamo u Zagrebu, itekako je potrebna doza vitamina SEA. Upravo iz tog razloga, restoran Bicko je organizirao dostavu svježe ribe ulovljene oko otoka Jabuke pa nam slijedi četvorodnevno uživanje u jadranskim delicijama!

Mjesto dobre hrane, restoran Bicko, ne prestaje sa svojim iznenađenjima. Nije im bilo dosta što su organizirali natjecanje u roštiljanju, festival iznutrica, filekijadu i večer morskih specijaliteta koje nikada niste probali, nego su sada stvorili i "Jabuku u Bicku!" Ne, nije riječ o natjecanju u guljenju jabuka, niti pečenju štrudla na kilometar, već su u suradnji s prijateljima, provjerenim i iskusnim ribarima naručili određenu količinu najbolje jadranske ribe iz akvatorija našeg vulkanskog otočića, sedamdesetak kilometara udaljenog od Komiže na otoku Visu.

Jabučno Ribovanje će se održavati od srijede 26. lipnja, do petka 28. lipnja od 11-18 sati, te zadnji dan, u subotu 29. lipnja od 12-17 sati.

 | Author: Facebook foto: Facebook

Sama udaljenost od turista, buke i zagađenja garantira da je riječ o ribi najviše kvalitete, a legende hrvatskog kuharstva koji su gostovali u Bicku, kao Hrvoje Zirojević, Braco Sanjin, Ante Božikov, Vjeko Bašić, Ivan Pažanin, Talijan Gregorio Mannucci i brojni drugi, najbolji su dokaz da se u ovoj kuhinji - zna kuhati.

 | Author: Facebook foto: Facebook

Uvijek nasmijani vlasnici Sandra i Ivica, uz pomoć svog neumornog juniora Karla na roštilju, bit će vrijedna potpora chefu Vjekoslavu Gelemanoviću i njegovoj ekipi iz kuhinje, a vama preostaje jedino rezervirati svoje mjesto na Facebook profilu Bicka (gdje se možete uvjeriti u nevjerojatno povoljne cijene), ili na telefon 091/133-3301 i 091/519-3669.

Od predjela se nude: Bistra juha od kanjaca i mola ili zubaca, pašteta od ugora i carpaccio od tabinje.

Za glavna jela su vam pripremili: File mola, ugor s roštilja, brudet od ugora i murine ili grdobine te okan i kantar s roštilja.

Naravno, tu su i jela po narudžbi: Tabinja, kovač i škarpina na poparu, zubatac u soli ili s roštilja, kovač ili škarpina s roštilja, na poparu i u škartocu.

 

Jela po narudžbi kao i rezervacije za veće grupe rezervirajte dan ranije, a mi se vidimo na staroj Karlovačkoj na broju 24!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.