Špajza 3402 prikaza 28. lipnja 2019.

Lovac Dean Kotiga u neočekivanom izdanju!

Josip Regović/PIXSELL
U novom nastavku showa Ekspres lonac u kojem Ribafish tjera poznate da kuhaju s njim, za špaherom se našao poznati Lovac kviza Potjera, Dean Kotiga!

On je pametan, načitan, britak i općenito - nećete biti pretjerano sretni kada preko puta vas u stolac kviza Potjera zasjedne Motovunac Dean Kotiga. Rijetki su oni koji su u kvizu pobijedili ovog mladog genijalca, a ovom smo ga prilikom željeli vidjeti u sasvim drugom izdanju.

 | Author: Josip Regović/PIXSELL Josip Regović/PIXSELL

I uspjeli smo. U ugodnoj atmosferi Enzite, profesionalnu aparaturu i vrhunski hladnjak Gorenje koji je čuvao sve namirnice na savršenoj temperaturi, spremili smo ukusno glavno jelo i desert, pričali o muškoj ljubavi, tartufima i šahu, a kada vidite kako Dean okreće palačinke, poželjet ćete ga upoznati uživo i pozvati na tulum!

 | Author: Josip Regović/PIXSELL Josip Regović/PIXSELL

Pogledajte video!

 

 

Recepti:

Tuna steak s blitvom, krumpirom i češnjakom

Potrebno vam je:

- 500 g blitve

- 300 g krumpira

- Maslinovo ulje

- 3 češnja češnjaka

- 500 g tuna steakova

- Limun za dekoraciju

 | Author: Josip Regović/PIXSELL Josip Regović/PIXSELL

Priprema:

1. Narezati krumpir na kockice i staviti u vrelu vodu, kasnije dodati i blitvu.

2. Izvaditi, procijediti i promiješati uz ubacivanje češnjaka i ulja.

3. Steakove tune staviti na vruću tavu i ulje, kasnije posoliti.

 | Author: Josip Regović/PIXSELL Josip Regović/PIXSELL

Voćna salata u ananasu

Potrebno vam je:

- 200 g grožđa crnog

- 200 g grožđa bijelog

- 1 kivi

- 1 banana

- 200 g svježeg kravljeg sira

- 25 g oraha

- 1 ananas

- 15 jagoda

 | Author: Josip Regović/PIXSELL Josip Regović/PIXSELL

Priprema:

1. Prerežemo i izdubimo ananas.

2. Narežemo voće i ubacimo u izdubljeni ananas. 

3. Pomiješamo sir i orahe i pospemo po vrhu.

 

 

Možda vas zanima... Davor Gobac: Prvi gost Ekspres lonca s Ribafishom! Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.