U Express loncu s Ribafi… Što je to Tarik Filipović otkrio Ribafishu? U članku potraži special edition emisiju "U Express loncu s Ribafishem". Ovog puta poznati voditelj i gastro novinar ug… Recepti
Ekspres lonac Ribafish i Saša Lozar donose recepte za najfinije gastro delicije! U članku potraži special edition emisiju "U Express loncu s Ribafishem". Ovog puta poznati voditelj i gastro bloger ugo… Recepti
Gorenje Što su skuhali Ribafish i Saša Lozar? Uskoro ti donosimo special edition kulinarsku emisiju "U Express loncu s Ribafishem". Ovog puta poznati voditelj i gast… Najave
Ljetna emisija Što su skuhali Ribafish i Katarina Baban? Uskoro ti donosimo special edition ljetnu emisiju "U Express loncu s Ribafishem". Ovog puta poznati voditelj i gastro b… Najave
Gastro zvijezda Ribafish te poziva da ga zadiviš svojim receptima Domagoj Jakopović Ribafish, hedonist, pivski znalac, ljubitelj dobrih, a i manje dobrih zalogaja i jedan od najpoznatij… Špajza
nakon 17 otoka... Ribafish je uspješno završio prvu etapu projekta RokOtok Domagoj Jakopović Ribafish u spomen na svog pokojnog sina Roka plivanjem je povezao 17 hrvatskih otoka, stigao je do Či… Špajza
Projekt RokOtok U nekoliko sati rasprodana "Potribica" - trenutno najpoznatije vino u Hrvatskoj U samo nekoliko sati rasprodana je „Potribica“ – vino koje je vlasnik Boškinca Boris Šuljić donirao udruzi RokOtok! Špajza
PROJKET ROKOTOK Ribafish u spomen na sina Roka kreće u osvajanje hrvatskih otoka Domagoj Jakopović Ribafish, novinar i bloger u spomen na tragično preminulog dvanaestogodišnjeg sina Roka, 6. srpnja po… Najave
Ekspres lonac Lovac Dean Kotiga u neočekivanom izdanju! U novom nastavku showa Ekspres lonac u kojem Ribafish tjera poznate da kuhaju s njim, za špaherom se našao poznati Lova… Špajza
Vino uz žlicu Pomeri - sljubljivanje hrane i vina u novom zagrebačkom bistrou Pored svevremenske Kavanice i preko puta uskoro zatvorenog i nikad prežaljenog Kina Europa, nedavno se otvorio bistro P… Recenzije
Bundek, 27.4.-1.5. Isprobali smo što na Chill&Grill donosi Pod Zidom i jedva čekamo da isprobate Još nas samo nekoliko dana dijeli do najvećeg festivala cuge, klope i mjuze koji će se od 27. travnja do 1. svibnja odr… Špajza
GASTRO ZVIJEZDA 2018. Što se to točno kuha na ovogodišnjoj Gastro zvijezdi - pregled događaja Vrijedni i kreativno blogeri skuhali su nam najprije svoja omiljena jela, zatim se borili u izazovima i, na kraju, u po… Špajza
slavonski banovac Kako smo proglasili najbolji grah Pakraca i okolice! Pakrački je kraj ponosno obilježio jubilarni deseti sajam Slavonski banovac, manifestaciju koja je okupila čak 81 ekipu… Kolumne
Premijera videa! Davor Gobac: Prvi gost Ekspres lonca s Ribafishom! Gastro.hr ponosno predstavlja svoj novi serijal „Ekspres lonac s Ribafishom“ u čijoj premijernoj epizodi gostuje jedins… Špajza
gastro zvijezda 2018 Ribafish: Jedva čekam upoznati nove genijalce! Čovjek s četiri želuca, hedonist, mesofil i općenito obožavatelj stola i svega što je na njemu poziva i ovom prilikom g… Špajza
evo našeg suda! Slijepo testiranje 18 burgera na Zg Burger Festivalu Nakon velikih 13 komada prošle godine, ovoga nas je puta čekao još veći izazov. Čak 18 kućica na Strossmayerovom trgu o… Recenzije
GASTRO ZVIJEZDA 2018. Gastro zvijezda - kako smo na savršen način probili led Prošlogodišnje, a ujedno i prvo izdanje Gastro zvijezde prošlo je u znaku dobre hrane, sjajnog druženja i deset okrunje… Špajza
Zagreb Chill&Grill Drugi zagrebački Chill&Grill je posjetilo rekordnih 60.000 ljudi Roštiljali su chefovi David Skoko i Priska Thuring, pjevali su Jura Stublić & Film te Letu Štuke. Popilo se 27.000 lita… Špajza
pogledajte video! Savršena kombinacija: Palačinke i marshmallow Palačinke su uvijek dobra ideja. Špajza
Gastro.hr bira Naši favoriti: Što smo finog isprobali u 2017. Kada radiš na gastronomskom portalu, ljudi te često pitaju što je najbolje što si u životu pojeo. Odgovor na to pitanje… Špajza