Recepti 17. prosinca 2021.

Što je to Tarik Filipović otkrio Ribafishu?

Ribafish, Tarik Filipović i chef Josip Tomas kuhali su s proizvodima "Okusi zavičaja" iz Lidla foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
U članku potraži special edition emisiju "U Express loncu s Ribafishem". Ovog puta poznati voditelj i gastro novinar ugostio je poznatog glumca i voditelja Tarika Filipovića. Kako im je bilo saznaj u videu!

Ribafish je ugostio glumca i voditelja Tarika Filipovića, a zanimljivih tema nije nedostajalo. Razgovarali su o životu, ulogama, hrani, sportu i Gastro Zvijezdi, a kakav bi to bio razgovor bez ukusnih gastro delicija? Tarik i Ribafish su zajedničkim snagama pripremili tradicionalne krpice sa zeljem, a za desert su spremili neodoljivi čokoladni sufle.

 | Author: Marko Lukunić/PIXSELL Ribafish i chef Josip Tomas kuhali su s proizvodima "Okusi zavičaja" foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Ovog puta u pripremi ukusnih jela pridružio im se i chef Josip Tomas, koji je ove godine član stručnog žirija Gastro zvijezde. Prilikom kuhanja koristili su najkvalitetnije namirnice iz linije "Okusi zavičaja" iz Lidla, a o čemu su još pričali i i što su još kuhali saznaj u videu u nastavku.

 

 | Author: Marko Lukunić/PIXSELL Ribafish i chef Josip Tomas kuhali su s proizvodima "Okusi zavičaja" foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Sve što ti je potrebno za najfinije delicije ovih blagdana potraži u Lidl trgovinama. Proizvodi Lidl robne marke Okusi zavičaja dolaze iz svih krajeva Hrvatske, od zagorskih bregi, Jadranskog mora pa sve do slavonskih ravnica. Ovog Božića “Okusi zavičaja” u tvoj dom donijet će ono najbolje iz Hrvatske! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.