Špajza 23. srpnja 2019.

U nekoliko sati rasprodana "Potribica" - trenutno najpoznatije vino u Hrvatskoj

foto: Igor Bogdanović
gastro postao gastro.24sata.hr
U samo nekoliko sati rasprodana je „Potribica“ – vino koje je vlasnik Boškinca Boris Šuljić donirao udruzi RokOtok!

U posljednjih se 20-ak dana mnogo priča o Domagoju Jakopoviću Ribafishu, koji pliva po Jadranu u spomen na sina Roka i s ciljem promicanja aktivnog i zdravog života djece. Njegova je priča inspirirala i vlasnika hotela, vinarije i restorana Boškinac, Borisa Šuljića, koji je odlučio od ovogodišnjeg uroda napraviti vino simboličnog naziva „Potribica“ i donirati ga u cijelosti udruzi RokOtok.

 

 

Nakon što je gospodin Šuljić plan objavio na svom Facebook profilu, u roku od četiri sata rasprodana je cijela očekivana količina „Potribice“. „Hvala svima još jednom, ovo je premašilo sva moja očekivanja i kapacitete“, napisao je. Kako bi vam dočarali pravi doseg ove humanitarne akcije, napominjemo da je riječ o više od 1500 boca po cijeni od 75 kuna. 

 

 

Ovo je zaista divan doprinos projektu koji je obilježio početak ovog ljeta i podsjetio nas da pogled maknemo s ekrana i posvetimo se u potpunosti najbližima. "Ni sam ne znam otkud Borisu i Rudiju ova ideja, ali jednostavno sam ostao bez teksta. Predivna, velika gesta ljudi koji rasturaju u svom segmentu, i koja će nam puno pomoći u narednom radu udruge. Još jednom hvala na svemu", zahvalio je Ribafish. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.