Najave 31. svibnja 2023.

U Puntu će se 9. i 10. lipnja piti samo najbolja vina s Kvarnera!

Prošlogodišnje izdanje festivala In Vino Veritas
Prošlogodišnje izdanje festivala In Vino Veritas foto: In Vino Veritas
gastro postao gastro.24sata.hr
U Puntu na Krku u petak 9. i subotu 10. lipnja održat će se drugo izdanje vinskog festivala In Vino Veritas na kojem će se predstaviti vinari okupljeni u udruzi Kvarner Wines

U petak 9. i subotu 10.lipnja u Puntu na otoku Krku održat će se drugo izdanje vinskog festivala In Vino Veritas. Dok je prošlogodišnje izdanje festivala okupilo vinare Iloka, Baranje i Erduta, ovogodišnji festival In Vino Veritas okreće se vlastitim, jakim snagama kvarnerskih vinara okupljenih u udruženje Kvarner Wines.

 | Author: In Vino Veritas Radionica s prošlogodišnjeg festivala foto: In Vino Veritas

Na festivalu će se piti fina vina Vinske kuće Pavlomir iz Novog Vinodolskog, PZ Vrbnik, Vinarije Gospoja, Kuće vina Ivan Katunar, Estate Winery Katunar i Šipun. Zaštitno lice ovogodišnjeg Festivala je bloger Domagoj Jakobović Ribafish.

Za one koji žele znati nešto više organizirana je odlična edukativna radionica 'Tri aduta s Kvarnera' o autohtonim sortama Kvarnera i vinima ovog kraja koju će u subotu održati Lucija Matijević, sommelierka i ambasadorica udruge Kvarner Wines, pod pokroviteljstvom TZ Kvarnera.

 | Author: In Vino Veritas Sommelierka Lucija Matijević održat će zanimljivu radionicu s kvarnerskim vinima foto: In Vino Veritas

Obje večeri predviđen je zabavni program uz nastupe sastava Elvis Stanić French Touch Accordion Tri te klapa Rašketa i Tramontana. TZ Punat i izvršni organizator Festivala Kvarner Wines organiziraju prodaju bonova za degustaciju domaćim i stranim posjetiteljima, uz čaše za degustaciju vina, a izložena i kušana vina posjetitelji će moći i kupiti izravno kod vinara.

 | Author: In Vino Veritas Svoja vina na festivalu će predstaviti članovi udruge Kvarner Wines foto: In Vino Veritas  | Author: In Vino Veritas Svoja vina na festivalu će predstaviti članovi udruge Kvarner Wines foto: In Vino Veritas

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.